allnews-epirus

...Συνεχή συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο


Δήλωση Θωμά Μπέγκα για την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από τον Στέφανο Ντούσκο

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, μετά την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από τον Στέφανο Ντούσκο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ήλιος σήμερα πάνω από τα Γιάννινα και την Παμβώτιδα ανέτειλε χρυσός.

Στέφανε έκανες όλους τους Γιαννιώτες, όλους τους Ηπειρώτες, όλους τους Έλληνες περήφανους με την σπουδαία, χρυσή επιτυχία σου, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όλοι οι κόποι, όλες οι θυσίες, όλη η αγωνία σου ανταμείφθηκαν.

Συγχαρητήρια σε σένα προσωπικά, στην οικογένειά σου, στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και όλους όσους πίστεψαν ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Απόλαυσε την μεγάλη σου επιτυχία και είμαστε εδώ να σε υποδεχτούμε όπως αξίζει σε έναν χρυσό Ολυμπιονίκη».

----------------------------------------------------

Νίκος Γκόντας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Ο Γιαννιώτης κωπηλάτης του ΝΟΙ, Στέφανος Ντούσκος είναι ο πρωτος των πρώτων στο άθλημα της κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2020 στο Τόκυο. Ο Στέφανος Ντούσκος, αθλητής του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την τεράστια αυτή επίδοση έσπασε το Ολυμπιακό ρεκόρ στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών, αποδεικνύοντας την τεράστια προετοιμασία που είχε κάνει όλα τα χρόνια της ενασχόλησης με το συγκεκριμένο άθλημα. Τα Γιάννενα, η Ηπειρος και ολόκληρη η Ελλάδα αισθάνεται περήφανη για την κατάκτηση της κορυφής σε Ολυμπιακό άθλημα από τον Στέφανο Ντούσκο και τον συγχαίρουν γι‘αυτό το επίτευγμα. Επίσης, τα θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια του Στέφανου και σε όλους τους δασκάλους του καθώς και στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟΙ, η οποία συνεχίζει το τεράστιο έργο της άθλησης των νέων της  πόλης μας, στο επίπονο άθλημα της κωπηλασίας, το οποίο έχει  δοξάσει πολλάκις την πόλη μας στα πέρατα του κόσμου αναδεικνύοντας ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, απευθύνει ο  πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας και όλα τα μέλη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και τον ευχαριστούν από καρδιας για την περίφανη ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ νίκη στο Τόκυο.

---------------------------------------------------

ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ  « ΧΡΥΣΟ  ΠΑΙΔΙ  ΤΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ» ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΤΟΥΣΚΟ

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  συγχαίρει τον Γιαννιώτη Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο , που χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας, σήμερα τα ξημερώματα.

«Το χρυσό παιδί της Παμβώτιδας» υπερνίκησε δυσκολίες, υπερέβη εαυτόν ,χαρίζοντάς μας και νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Τα Γιάννενα  είναι η περήφανη πόλη και  ο νομός Ιωαννίνων ο περήφανος νομός που στα νερά της λίμνης  Παμβώτιδας αναδείχτηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας.

Συγαρητήρια στον ίδιο, στην οικογένειά  του, στον προπονητή του και στην ομάδα του για τον πολύχρονο αγώνα τους , μέχρι την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο μονό σκιφ.                                                                                                           ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

------------------------------------------------------------

 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Συγχαρητήρια επιστολή στον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο απέστειλε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Στέφανε,

Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η εξαιρετική σου παρουσία και η αγωνιστικότητά σου σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης σε ένα ολόκληρο έθνος γεμίζοντάς μας υπηρηφάνεια και δέος. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την προσφορά του στον αθλητισμό. Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. μας γεμίζουν ευχάριστες συγκινήσεις πετυχαίνοντας υψηλούς στόχους και ξεχωρίζουν για το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα τους.

Φίλε Στέφανε, Ευχόμαστε και άλλα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια στο μέλλον. Και πάλι συγχαρητήρια

  Με εκτίμηση,  Ο Δήμαρχος Πωγωνίου  Κωνσταντίνος Καψάλης».

-------------------------------------------------- 

Συγχαρητήρια! Ο Στέφανος Ντούσκος είναι ο «χρυσός πρέσβης» της Ηπείρου στον κόσμο

 Οι "Ορίζοντες Ηπείρου" συγχαίρουν τον Στέφανο Ντούσκο και την οικογένειά του για την τεράστια επιτυχία του, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά εκείνου και των αγαπημένων του.

Ο Στέφανος ως «φάρος» των νέων Ηπειρωτών πρέπει να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα για το πως οι νίκες στη ζωή κατακτώνται μόνο με θυσίες, αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους μας ότι «δουλειά με χατίρι» και «ζωή με φόβο» οδηγούν σε αδιέξοδη πορεία. 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη