allnews-epirus

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ





Συνελήφθη στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του ανακριτή Θεσπρωτίας, για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
------------------------------------

Συνελήφθη χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, ο 45χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (72.829,92) ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
-----------------------------------
Συνελήφθη χθες το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης (3) μηνών και δέκα (10) ημερών,  για  μη καταβολή αποδοχών εργαζομένων.
------------------------------------------------
Συνελήφθη, στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Φιλιππιάδας, ένας 69χρονος ημεδαπός, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη να απασχολεί παράνομα σε μάντρα οικοδομικών υλικών έναν 41χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, έναντι αμοιβής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Συνελήφθη στην Πρέβεζα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε προς πώληση διάφορα προϊόντα παρεμπορίου (γυαλιά, αρώματα κτλ), χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.
Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ενώ σε βάρος του 41χρονου βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο από το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συνελήφθη χστην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης (2) μηνών,  για κοινώς  επικίνδυνη βλάβη.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη