allnews-epirus

Δεν θα αγωνιστεί με την Αλκμάαρ ο Νικολιάς - Μιχαήλ, Τζιμόπουλος, Ακόστα και Λίλα οι αρχηγοί του ΠΑΣ


Μία απουσία μετρά σίγουρα και για τα δύο ματς με την Άλκμααρ ο Γιάννης Πετράκης. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δε μπορεί να υπολογίζει τον Αλέξανδρο Νικολιά για τις αναμετρήσεις με την ολλανδική ομάδα, καθώς ο τραυματισμός του νεαρού επιθετικού στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός.
Το πόδι του παίκτη είναι πρησμένο, γεγονός που δεν επιτρέπει στο ιατρικό τιμ των Ηπειρωτών να βγάλει οριστικά συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας του. Οι γιατροί θα περιμένουν να υποχωρήσει το πρήξιμο για να φανεί εάν έχει πειραχτεί ο μηνίσκος ή, ο σύνδεσμος στο γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον ένα μήνα απουσίας του Νικολιά, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τα δύο παιχνίδια του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League με την Άλκμααρ.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα τους τρεις αρχηγούς της ομάδας για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, το περιβραχιόνιο θα φορούν οι Αλέξης Μιχαήλ, Θέμης Τζημόπουλος ,Άντι Λίλα και Νόε Ακόστα. Επιπλέον, η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε ακόμα δύο φιλικά προετοιμασίας, αρχικά με την Κέρκυρα (31/7, 18:30) και στην συνέχεια με τον Παναιτωλικό (8/8, 18:30). Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στους «Ζωσιμάδες».
Στο μεταξύ, στον «αέρα» είναι η ρεβάνς (4/8) του «Άγιαξ της Ηπείρου» με την ολλανδική Αλκμάαρ για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Η διοίκηση του ΠΑΣ είχε ανακοίνωσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την χρησιμοποίηση του «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά μετά τις αντιδράσεις των φιλάθλων του «τριφυλλιού» αναμένεται να αλλάξει και πάλι η έδρα του αγώνα. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη (28/7, 21:45).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη