allnews-epirus

Άφαντοι μεχρι τώρα οι 4 ληστές με "καλάσνικοφ" στο πρατήριο στην ε.ο Ιωαννίνων - Κόνιτσας

Άκαρπες; είναι μέχρι τώρα οι εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των τεσσάρων ληστών, που σήμερα τα ξημερώματα με την απειλή "Καλάσνικοφ", λήστεψαν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Κόνιτσας κοντά στην "Βρύση του Πασσά". 
Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και οι τέσσερις, μπήκαν στο πρατήριο καυσίμων που είναι ανοικτό όλο το 24ωρο και με την απειλή του όπλου πήραν απο το ταμείο περί τα 1000 ευρώ. 
Στην συνέχεια έφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση και ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό των δραστών. Το πιθανότερο είναι σε κοντινό προς το πρατήριο σημείο, οι ληστές να είχαν αυτοκίνητο σε αναμονή με συνεργάτη τους και με το οποίο κινήθηκαν σε άγνωστη κατεύθυνση. 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σχετικά η Αστυνομία ανακοίνωσε:
"Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, που διέπραξαν ληστεία, σήμερα (29.06.2017) μετά τα μεσάνυκτα σε  πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Καλπακίου.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες εισήλθαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο, αφαίρεσαν από το ταμείο χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζαγορίου".


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη