ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ...
by allnews EPIRUS - 1


Δικαστικοί επιμελητές στα χωριά και τις στάνες με εξώδικα της εταιρείας που ανέλαβε την ειδική εκκαθάριση,  κατά των κτηνοτρόφων των Ιωαννίνων, για δάνειά τους στην πρώην ΑΤΕ. Μάλιστα τους καλούν να εξοφλήσουν εντός τριών ημερών τα δάνειά τους σε αξία διπλάσια ή τριπλάσια με τους τόκους που έχουν επιβαρυνθεί.
 Ο  Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, με επιστολή τους στον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς και τις τοπικές Αρχές, επισημαίνουν:
  
"Κύριε  Πρωθυπουργέ,
Οργή και αγανάκτηση επικρατεί σήμερα στο σύνολο των κτηνοπτηνοτρόφων  ολόκληρου του Νομού Ιωαννίνων οι οποίοι ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις μετά την πρωτοφανή και απαράδεκτη ενέργεια της εταιρείας “PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ” η οποία ανέλαβε την ειδική εκκαθάριση της πρώην Α.Τ.Ε και προχώρησε σε αποστολή εξώδικης καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων για δάνεια τα οποία χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
Από νωρίς το πρωί δικαστικοί επιμελητές γυρίζουν από χωριό σε χωριό και από στάνη σε στάνη σαν φοροεισπράκτορες της παλαιάς εποχής και κοινοποιούν τα εξώδικα με τα οποία καλούνται οι κτηνοπτηνοτρόφοι να εξοφλήσουν τα δάνεια και μάλιστα σε διάστημα τριών ημερών, διότι σε αντίθετη περίπτωση τα οφειλόμενα ποσά θα βεβαιωθούν στην Δ.Ο.Υ.
  Όλο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα οι εκάστοτε κυβερνήσεις και περισσότερο η σημερινή, διατυμπάνιζαν περί γενναίας ρύθμισης και μάλιστα μετά από έγγραφη διαμαρτυρία μας κατά την ψήφιση της ρύθμισης των κόκκινων δανείων από την σημερινή κυβέρνηση ο αρμόδιος Υπουργός , δεσμεύτηκε ότι στην ρύθμιση θα συμπεριληφθούν και τα δάνεια των κτηνοπτηνοτρόφων  με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου συμπεριλαμβανομένης και της πρώην Α.Τ.Ε.
Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι όλα είναι κούφια λόγια εξαπατώντας τους δύσμοιρους κτηνοτρόφους - αγρότες οι οποίοι δέχονται απανωτά χτυπήματα και οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.
 Θα σας υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά πως τα ποσά των εγγυημένων δανείων τα οποία χορηγήθηκαν στους κτηνοπτηνοτρόφους  είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά τα οποία χορηγήθηκαν σε άλλες επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες παραμένουν στο απυρόβλητο και παράλληλα χρησιμοποιήθηκαν στις εκμεταλλεύσεις τους για κάλυψη αναγνωρισμένων ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν από άστοχες ενέργειες της πολιτείας.
Τα ποσά που είναι απαιτητά ΕΔΩ και ΤΩΡΑ , έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί από τους τόκους και τα διάφορα έξοδα που ζητάει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ της υπό εκκαθάρισης Αγροτικής Τράπεζας
ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΆΞΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ?
Σας καλούμε για τελευταία φορά έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, να αποτρέψετε άμεσα το έγκλημα το οποίο επιχειρείτε στον μοναδικό παραγωγικό τομέα της χώρας βάζοντας παράλληλα φραγμό στο αχόρταγο τραπεζικό σύστημα το οποίο προσπαθεί να αρπάξει ό,τι περιουσιακό στοιχείο μας απέμεινε θέλοντας να μας καταντήσουν κολίγους στα μεγάλα συμφέροντα.
Αύριο θα είναι αργά.
Για τον Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”
O  Πρόεδρος  του  Δ.Σ 

Χριστόδουλος  Μπαλτογιάννης
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Δάνειο προσφορά μεταξύ ιδιαίτερα γρήγορη και σοβαρή


    Καλή το απόγευμα ψάχνετε για δάνειο για την επιχείρησή σας ή να αυξήσετε είτε για ένα έργο είτε για να αγοράσετε ένα διαμέρισμα, αλλά δυστυχώς, η τράπεζα σας ζητά από τις συνθήκες όπου βρίσκετε το ακίνητο δεν είναι ένα άτομο j 'προσφέρει δάνεια που κυμαίνονται από 5.000,00 € και 900.000,00 € σε όλους τους ανθρώπους που μπορούν να ικανοποιήσουν και το επιτόκιο σας είναι 3% ετησίως. Λοιπόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: stephanie88bz@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή