ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Ταλαιπωρία οδηγών στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, απο την πορεία του δημάρχου Πατρέων
by allnews EPIRUS - 0

Αλαλούμ στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων πριν την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, λόγω της κινητοποίησης για την απεργία που πραγματοποίησε ο Δήμος Πατρεών με τη συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών. Πάνω από μία ώρα περίμεναν οι διερχόμενοι με αποτέλεσμα λόγω της υπερβολικής ζέστης να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες.
Πρόβλημα υπήρξε όμως και στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου και στις δυο πλευρές, ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως θα υπηρχαν αυξημένα δρομολόγια, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο ένα καράβι στην γραμμή. Μέχρι και 3 ώρες περίμεναν κάποιοι για να μπορέσουν να φύγουν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες του Λιμεναρχείου έτρεχαν και δεν έφταναν. Μέχρι τη 1.30 κράτησε η ταλαιπωρία του κόσμου.
Την ίδια ώρα σε καταγγελίες κατά των ναυτεργατών της πορθμειακής γραμμής, προχώρησαν οι συμμετέχοντες στην κινητοποιήση του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εγκλωβίστηκαν στο Αντίρριο, καθώς οι εργαζόμενοι δεν τους επέτραπαν να επιβαστούν πεζοί, με το αιτιολογικό πως βάσει των κανονισμών ασφαλείας δεν μπορούν να "πάρουν" περισσότερο κόσμο από τον προβλεπόμενο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου