allnews-epirus

Σόκ σε Βόλο και Κέρκυρα με 60χρονο επιχειρηματία, που ασελγούσε σε 15χρονη με χρήματα


Σοκ στον Βόλο και την Κέρκυρα απο την αποκάλυψη υπόθεσης αποπλάνησης 15χρονης απο 60χρονο γνωστό επιχειρηματία του Βόλου, σε ξενοδοχείου της Κέρκυρας, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Το πλέον εξωφρενικό είναι οτι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της μητέρας της 15χρονης, που η φτώχεια (όπως η ίδια ισχυρίζεται), την οδήγησε σε αυτή της την ενέργεια, ενώ το ίδιο είχε κάνει και με την άλλη κόρη της, ηλικίας σήμερα 18 χρόνων απο ηλικία 14,5 χρόνων. 
Στον ανακριτή της Κέρκυρας απολογήθηκε χθες ο 60χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο ο οποίος συνελήφθη να ασελγεί σε βάρος 15χρονης, εν γνώσει, μάλιστα, της μητέρας της.Ο δράστης, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους, διαμαρτυρίες της 15χρονης και συζητήσεις από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου επιχειρηματία στο λιμάνι, όταν εγκατέλειψε το ξενοδοχείο και ετοιμάστηκε να αναχωρήσει για τον Βόλο μέσω Ηγουμενίτσας, Στη συνέχεια οι αστυνομικοί,  ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στο Βόλο, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδόφιλος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την δεκαοκτάχρονη, σήμερα, αδελφή της 15χρονης. Τα δύο κορίτσια προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια.Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 55χρονος ασελγούσε σε βάρος του παιδιού τα τελευταία δύο χρόνια. Στο νησί έφτασαν την περασμένη Παρασκευή. 
Η 15χρονη, προέρχεται από μία φτωχή πενταμελή οικογένεια. Σύμφωνα πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έδινε δώρα στη μητέρα της 15χρονης (κινητά τηλέφωνα, καταβολή μετρητών για την πληρωμή ενοικίου και άλλα δώρα) με αντάλλαγμα να έχει τη συναίνεσή της να παίρνει μαζί του για πολλές ημέρες το παιδί.
Η μητέρα μετά τη σύλληψή της στο Βόλο μετήχθη στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη