allnews-epirus

Προβληματική και αύριο η διέλευση απο την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, λόγω...αγωνισμάτων!!!

Είναι να απορεί κανένας με τις ποικίλες αθλητικές ή πολιτικές εκδηλώσεις στην Αχαϊα, να περιλαμβάνουν και σαν χώρο διεξαγωγής τους και την γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου, με αποτέλεσμα κατα περίπτωση να διακόπτεται η κυκλοφορία ή να γίνεται με περιορισμούς. Οι υπεύθυνοι της γέφυρας, πρέπει να προβληματιστούν με αυτές τις τακτικές και απλά να σκεφθούν οτι η γέφυρα είναι τμήμα ενός εθνικού "δρόμου", με μεγάλη κίνηση και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ταλαιπωρούν αυτούς που ταξιδεύουν, πόσο μάλλον όταν πληρώνουν ιδιαίτερα τσουχτερό αντίτιμο για να διέλθουν απο την γέφυρα.
Και αύριο Κυριακή, λοιπόν, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γέφυρα για να γίνουν δρομικά αγωνίσματα. Συγκεκριμένα:
"Στο πλαίσιο αθλητικής και πολιτιστικής διοργάνωσης με ονομασία «Τhe Bridge
Experience», η οποία περιλαμβάνει την διεξαγωγή δρομικών αγωνισμάτων και ποδηλατικής βόλτας επί της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου (στο ρεύμα πορείας προς Ρίο) και σε παραλιακές οδούς της περιοχής Ρίου Δήμου Πατρέων και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, η αστυνομία αποφάσισε:
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΊΟΥ
(Δυτικό κατάστρωμα-ρεύμα πορείας προς Ρίον) καθώς και της εξόδου από γέφυρα προς την οδό Σώμερσετ στο Ρίο από τα όρια με Τ. Τ. Ναυπακτίας έως τα όρια παραχώρησης Ολύμπιας Οδού.
Η κυκλοφορία και των δυο (2) κατευθύνσεων (προς Ρίο και προς Αντίρριο) θα
πραγματοποιείται από το ανατολικό ρεύμα της γέφυρας με εφαρμογή αντίθετης κίνησης κατά τη
διάρκεια των αθλητικών εκδηλώσεων.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την 09/7/2017 από ώρες 08:00-12:00".

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη