ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

"ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ
by allnews EPIRUS - 2
Ο Δημήτρης Γιωτίτσας, ο συμπολίτης που για σειρά πολλών χρόνων διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος  στον Δήμο Ιωαννιτών, ήταν ο Γιαννιώτης που έχαιρε της εκτίμησης και της αγάπη των πολιτών, κάτι που ήταν εμφανέστατο με την συνεχή εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, με σειρά δημάρχων. Πάντα χαμογελαστός, ευγενής, πρόθυμος για συνεργασία με τους πολίτες για την επίλυση προβλημάτων τους, ο Δημήτρης Γιωτίτσας ήταν επιπλέον από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη λειτουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων, ένα θεσμό που υπηρέτησε πιστά ακόμα και όταν αποχώρησε από την αυτοδιοικητική πολιτική. 

Ο Δημήτρης Γιωτίτσας έφυγε σήμερα το πρωϊ σε ηλικία 69 χρόνων, χάνοντας την μάχη ζωής που έδινε το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά απο πρόβλημα στην υγεία του. 
Γεννήθηκε στη Γορίτσα Κουτσελιού και πήγε σχολείο στο ιεροδιδασκαλείο Βελλάς. Αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ και τη Βιομηχανική Θεσσαλονίκης και σαν οικονομολόγος, εργάστηκε επί σειρά ετών στην Τράπεζα της Ελλάδας. 
Το All News Epirus συλλυπείται θερμά την οικογένειά του... Καλό ταξίδι Δημήτρη...
--------------------------------------------

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: "ΘΕΡΜΑ   ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ"       

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο φίλος και ο συμπολίτης μας Δημήτρης Γιωτίτσας, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με το θάνατο το τελευταίο διάστημα.
Ο Δημήτρης Γιωτίτσας, υπηρέτησε με ζήλο και συνέπεια επί πολλά χρόνια  τον χώρο της αυτοδιοίκησης και άφησε το δικό του στίγμα, από όποια θέση και αν βρέθηκε.
Είναι  μεγάλο  το κενό που αφήνει στην σύζυγό του,  τα παιδιά του, τα εγγόνια του και όλους τους συγγενείς και φίλους.

Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του."

Η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"


"Ένας άνθρωπος που σημάδεψε με την προσφορά του τη σύγχρονη ιστορία της πόλης έφυγε σήμερα από κοντά μας.
Ο Δημήτρης Γιωτίτσας έδωσε το τελευταίο διάστημα σκληρή μάχη με το θάνατο αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και όλους τους συγγενείς και φίλους του.
Υπήρξε ενεργό μέλος της «Ενότητας Πολιτών - Νέα Γιάννενα» προσφέροντας πάντα με ήθος και υπηρετώντας με συνέπεια την αυτοδιοίκηση από όποια θέση ευθύνης κατείχε.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» και Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και όλα τα μέλη της παράταξης εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του".

η Δημοτική Παράταξη "Γιάννενα Τώρα" 
Με βαθιά θλίψη, πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Δημήτρη Γιωτίτσα, ο οποίος είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Δημοτική Πινακοθήκη, πάντοτε ήπιος και συναινετικός.
Η Δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Θ. Γιωτίτσα και την υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται το παράδειγμά του να γίνει ο κανόνας για το Δήμο μας. 

Η Γραμματεία της Παράταξης


« PREV
NEXT »

2 σχόλια

 1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της Κύπρου
  Η δική μου δοκιμασία για το πώς πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι από μια πραγματική και γνήσια εταιρεία δανείου κάλεσε JOSE LUIS εταιρεία δανείου, είμαι πολύ HAPPY σήμερα και ο Θεός BLESS JOSE LUIS εταιρεία δανείου. email joseluisloans@gmail.com

  Το όνομά μου είναι Μαρία, Είμαι από Λευκωσία στην Κύπρο Έχω ψάξει για μια γνήσια δανειοδοτική εταιρεία τους τελευταίους 5 μήνες για να αγοράσω ένα σπίτι
  όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
  της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
  η ελπίδα μου χάθηκε, πήρα σύγχυση και απογοήτευση, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
  φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: web site (https://www.joseluisloans.com/) ή joseluisloans@gmail.com, δεν πίστευα ποτέ, αλλά προσπάθησα και με μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
  είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό που το δάνειο αυτό
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους
  (https://www.joseluisloans.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου. Απλά επικοινωνήστε (https://www.joseluisloans.com) σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την επιχείρηση δανείου jose luis για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια JOSE LUIS για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους https://www.joseluisloans.com/ ή email (.joseluisloans @ gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σε όλους!
  Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

  Ευχαριστώ
  Ήρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή