allnews-epirus

Bόλλεϊ: Στην τετράδα ολοταχώς οι γυναίκες του ΓΑΣ


Οι γυναίκες του ΓΑΣ πέτυχαν τη νίκη απέναντι στη Νίκαια Λάρισας με 3-0 σετ και κλείδωσαν την 4η θέση που οδηγεί στα play-off για άνοδο στην pre-league.
Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα από την ομάδα της Λάρισας οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κρατώντας σταθερό ρυθμό στην απόδοσή τους και με καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι μπόρεσαν να πάρουν μια εύκολη σχετικά νίκη.
Η ομάδα της Λάρισας δε μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλει αντίσταση και υποτάχθηκε στις ορέξεις των κοριτσιών του ΓΑΣ που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να κλειδώσουν την τέταρτη θέση. Με τη νίκη αυτή εκπληρώθηκε ο πρώτος στόχος των κοριτσιών για τη φετινή χρονιά. Μετά την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας μπαίνει στη διαδικασία των play-off ανόδου αρχικά με τις ομάδες ΠΑΟΚ, ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ με στόχο την κατάκτηση μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου για την pre-league.
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (3-0): 25-17, 25-20, 25-12
 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Σκορίλας): Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Αδάμου(λ), Σαββάογλου, Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κατσόγιαννου, Κουκουτή Ι.(λ), Τάσση, Σκανδάλη, Αναστασίου, Τσελλίδη.
Στατιστικολόγος: Σταματελόπουλος Ιωάννης
Φυσικοθεραπευτής: Αμπατζής Διαμαντής
 
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ(Ματίκας): Ψαρούδη, Μπλιάτσιου, Ζιώγα, Ακριβούλη, Μπούγαλη, Αετοπούλου, Μητρακούλη, Βογιατζή Μηχαλέ(λ)
 

Διαιτητές: Χλωρός(Α) - Παυλάκης(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη