ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκαν ο Τούρκος και ο Βρετανός, για το οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών
by allnews EPIRUS - 0


Την προφυλάκιση των δύο αλλοδαπών, ενός Τούρκου και ενός Βρετανού, που οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Κέρκυρας με την κατηγορία της συμμετοχής σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών, διέταξε ο εισαγγελέας Κέρκυρας.

Οι δύο προφυλακιστέοι κατηγορούνται για πολλαπλά κακουργήματα, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία που συστάθηκε εναντίον τους, συμμετέχουν σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών. Για τα ίδια αδικήματα θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών και οι τρεις Έλληνες από την Αθήνα, φερόμενοι ως συνεργοί στο ίδιο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών, που συνελήφθησαν μαζί με τους δύο αλλοδαπούς όταν επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό δεκατρείς (13) αλλοδαπούς υπηκόους Τουρκίας, μεταξύ αυτών μία γυναίκα και δύο παιδιά.

Η όλη δράση του κυκλώματος των διακινητών αλλοδαπών, εντοπίστηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και κλιμακίου ειδικών αποστολών του κεντρικού λιμεναρχείου Κέρκυρας, στη μαρίνα "ΓΟΥΒΙΩΝ", όταν επιβίβασαν τους αλλοδαπούς στο σκάφος "PRINCES DILAY" σημαίας Παλάου, με προορισμό την Ιταλία.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου