allnews-epirus

Πρόταση για την Πάργα: Βρήκαμε το καλοκαιρινό μας στέκι στο COSTA AZUL




Η αλήθεια είναι οτι τα τελευταία χρόνια αποφεύγαμε την Πάργα για τρεις βασικούς Λόγους. Πρώτον δεν βρίσκαμε να παρκάρουμε, δεύτερον γιατί δεν βρίσκαμε στα περισσότερα -όχι σε όλα-, το φαγητό που επιθυμούσαμε και την εξυπηρέτηση που να ικανοποιεί και τρίτον ωραία παραλία που να μη θέλεις να την εγκαταλείψεις. 


Χθές φίλοι μας σύστησαν ένα κατάστημα στον Βάλτο της Πάργας, επισημαίνοντάς μας οτι φέτος επικεφαλής της κουζίνας του έχει τον γνωστό Γιαννιώτη σεφ Δημήτρη Κυρούση, τις γεύσεις του οποίου δικιμάσαμε σε γνωστά στέκια των Ιωαννίνων και όχι μόνο. 

Το τελευταίο μας κέντρισε  περισσότερο, γιατί  σίγουρα θα τρώγαμε όπως το επιθυμούσαμε. 

Νάμαστε λοιπόν σήμερα στον Βάλτο απο το πρωϊ, στο COSTA AZUL δίπλα απο το "Πάργα Μπήτς". Παρκάραμε με άνεση στο μεγαλο πάρκινγκ του, (σε απόσταση 30 μέτρων υπάρχει κι άλλο μεγάλο ελεύθερο πάρκινγκ), και η συνέχεια? Υπέροχη πλαζ με ψιλή άμμο, ξαπλώστρες, ομπρέλλες, καθαρό κατάστημα, υπέροχο φαγητό, καφέδες, ποτά, παγωτά...
Μέχρι το απόγευμα μείναμε εκεί και βρήκαμε πλέον το στέκι μας, μαζί με δεκάδες Σκανδιναβούς που το επέλεξαν.
Αύριο πάλι εκεί.

Φωτό: Στο COSTA AZULόλοι ευγενικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους...Ανάμεσά τους ο σεφ Δημήτρης Κυρούσης.



Διακινδυνεύουμε με αυτά που γράφω, να το μάθουν πολλοί και την επόμενη φορά να μη βρούμε ούτε καρέκλα, αλλά είμαστε σίγουροι οτι πάντα το ευγενικό προσωπικό του COSTA AZUL θα μας εξυπηρετεί, αφού η πλάζ του είναι μεγάλη... Αλλά δεν μας ικανοποιούσε να το κρατήσουμε και ...μυστικό.
Βρήκαμε λοιπόν εμείς και οι φίλοι μας  το στέκι μας, στον Βάλτο  για το καλοκαίρι κι όσοι προτιμούν την Πάργα, ας το έχουν υπόψη τους...Καλό καλοκαίρι...


Ν.Σ & Λ.Κ &Γ.Λ & Σ.Π

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη