allnews-epirus

Βόλλεϊ: Νίκη παραμονής επί της Δράμας με 3-0 σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ…

Οι γυναίκες του ΓΑΣ ήξεραν από την αρχή ότι το παιχνίδι με την ουραγό Δράμα ήταν μονόδρομος ως προς το αποτέλεσμα καθώς έπρεπε να πάρουν καθαρή νίκη για να εξασφαλίσουν την υπόθεση παραμονή.
Η ομάδα της Δράμας , αδιάφορη βαθμολογικά, δεν είχε κανένα άγχος και μπόρεσε να κρατήσει ηρεμία στο παιχνίδι της . Σε αντίθεση η ομάδα του ΓΑΣ γεμάτη άγχος για το αποτέλεσμα ξεκίνησε μουδιασμένα κάνοντας λάθη που έδιναν πόντους στη Δράμα. Το παιχνίδι στο πρώτο σετ κυλούσε με τις ομάδες να πηγαίνουν αγκαλιά στο σκορ μέχρι το 18-18 χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να ξεφύγει . Ο ΓΑΣ όμως κατάφερε στο σημείο αυτό με ατομικές κυρίως ενέργειες να κάνει το 20-18. Η μικρή αυτή διαφορά συντηρήθηκε βασανιστικά μέχρι το τέλος του σετ με την ομάδα του ΓΑΣ να το κατακτά τελικά με 25-22.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα των γηπεδούχων βελτιώθηκε κυρίως στην υποδοχή η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η ομάδα της Δράμας περιορίστηκε επιθετικά από το μπλοκ της ομάδας μας και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των αντεπιθέσεων αλλά και το καλό σέρβις τα κορίτσια μας πήραν μια διαφορά ασφαλείας κάνοντας το 20-16. Η σταθερότητα και ηρεμία στο παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ το οποίο και κατέκτησαν τελικά με 25-19.
Στο 3ο και τελευταίο σετ η ομάδα της Δράμας ήταν αρχικά πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του ΓΑΣ καθώς με ένα σερί επιθετικών επιλογών αλλά και καλό σέρβις έκανε το 5-11. Τα κορίτσια μας άρχισαν να συνέρχονται σταδιακά και κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι στο 16-16. Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του ΓΑΣ η οποία με καλό σέρβις αλλά και καλή αμυντική διάταξη μπόρεσε να περιορίσει τις Δραμινές αθλήτριες και να πάρει τελικά το σετ με 25-19.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ(3-0): 25-22, 25-19, 25-19.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Υφαντής): Στεφάνου, Αδάμου(λ), Καρακατσιάνη, Σαρλή, Μπόζιου, Ντέρου, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου , Κουκουτή.
ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ(Ηλιόπουλος): Δασκάλου, Κόσσου/λ, Τόλλιου, Ναλμπάντη, Κεραμιτσοπούλου, Νικολαόγλου, Δεμερτζή, Μακρή Κ., Μακρή Νεφ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Αποστόλου(Α) – Γκοργκόλης(Β) – Χρήστου(Σ)

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη