ΨΩΜΙΑΔΗΣ:" ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη «που έφερε τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία» αισθάνθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό», Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας σε Λαμία και Χαλκίδα.
Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Ψωμιάδης εξιστόρησε το παρακάτω περιστατικό. «Όταν ερχόμουν για τη συνέντευξη, στο δρόμο με σταμάτησε ένας Λαμιώτης και μου είπε «το πολιτικό κεφάλαιο που λέγεται Παναγιώτης Ψωμιάδης, κάποιοι δεν το μέτρησαν σωστά».
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η κουβέντα αποτέλεσε τη μεγαλύτερη δικαίωση για την απόφασή του να παραιτηθεί από τη ΝΔ και εντείνοντας την κριτική του ανέφερε «η ΝΔ που ξέραμε, η ΝΔ που αγαπήσαμε, έσβησε όπως ο πυρσός, θαρρείς και τα σύμβολα είναι αυτά που ενοχλούσαν».
Προσωποποιώντας τις βολές του πρόσθεσε ότι «η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν εκτίμησε, δεν σεβάστηκε, τις επανειλημμένες πρωτιές που έφερα στην παράταξη αγωνιζόμενος στο πεζοδρόμιο και όχι στα σαλόνια. Οι πολίτες όμως έχουν και μνήμη και κρίση και θα τιμωρήσουν την αδικία».
«Εγώ νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη που έφερα τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία», δήλωσε με νόημα ο κ. Ψωμιάδης.
Σε Καστοριά και Γιάννινα
Την Παρασκευή 2 Μαΐου ο Π. Ψωμιάδης θα επισκεφτεί την Καστοριά και τα Γιάννινα.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής θα δώσει το παρών στα εγκαίνια της 39ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας που θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 το πρωί στο Διεθνές Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στις 12.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο GRANDSERAI (Δωδώνης 33).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη