allnews-epirus

Ο ΛΟΥΡΟΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΪΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ




Ο Λούρος έδωσε χθες βράδυ την ψήφο του στο νυν και υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη, τον δικό τους δήμαρχο, που για δύο τετραετίες πρόσφερε τις υπηρεσίες  του στον Δήμο Λούρου σαν δήμαρχος, όπου έβαλε την σφραγίδα του σε σημαντικά έργα με κορυφαίο αυτό του αποχετευτικού της περιοχής. 
Η χθεσινοβραδινή κεντρική ομιλία του  Χρήστου  ΜπαΪλη  στην κεντρική πλατεία του Λούρου έγινε σε μια πρωτοφανή σε πλήθος συγκέντρωση για τα σημερινά δεδομένα γεμάτη παλμό, χαμόγελα και αισιοδοξία! Ο Χρήστος Μπαϊλης  στην ομιλία του έκανε  έναν απολογισμό των πεπραγμένων της τριετίας που μας πέρασε, και συγχρόνως μίλησε για τη Νέα Προοπτική που ανοίγεται για την περιοχή τη νέα πενταετία.Μ ε την εμπειρία του παρελθόντος οι κάτοικοι της περιοχής, γνωρίζουν και εμπιστεύονται τον Χρήστο Μπαϊλη, γιατί τα λεγόμενά του προεκλογικά, στο τέλος της θητείας μεταφέρονται στην λίστα αυτών που έχουν υλοποιηθεί. 
Η χθεσινή συγκέντρωση του Λούρου λοιπόν, έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα που δεν είναι άλλο το μήνυμα της Νίκης την Κυριακή στις 18 του Μάη.

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ


Σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης θα μιλήσει  στην κεντρική πλατεία του Καναλίου στις 20:00 μμ.

ΑΥΡΙΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο μεταξύ με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή κεντρική ομιλία του Χρήστου Μπαϊλη στην Πρέβεζα, που θα γίνει στις 9 το βράδυ στο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών.Ο κ. Μπαϊλης αναμένεται να δώσει στους πολίτες της Πρέβεζας τις θέσεις της παράταξής του για τον Δήμο και τους σχεδιασμούς για την ανάπτυξη της περιοχής. Ταυτόχρονα θα κάνει και το απολογισμό για τα πεπραγμένα της τριετούς θητείας στον Δήμο. 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη