31ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΣΟΚ στην Κεφαλονιά: 31χρονος "μοίραζε" μέσω διαδικτύου video σκληρής παιδικής πορνογραφίας - Σήμανε συναγερμός στην INTERPOL Κατείχε πλήθος αρχείων σκληρού πορνογραφικού υλικού ανηλίκων
Από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 31χρονου από την Κεφαλονιά, για πορνογραφικό υλικό ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από την Interpol, ότι χρήστες του διαδικτύου μέσω διευθύνσεων IP στη χώρα μας κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό στο διαδίκτυο τρία video σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από έκδοση σχετικού βουλεύματος για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 31χρονου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στο σπίτι στην Κεφαλονιά, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος Η/Υ και ένας (1) φορητός H/Y στα οποία μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρέθηκαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη