allnews-epirus

ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...


       
Από την Ένωση   Ξενοδόχων  Πρέβεζας, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Η Ενωση Ξενοδόχων Ν.Πρέβεζας θεωρεί ότι οι 5 Γαλάζιες Σημαίες  που αναρτήθηκαν φέτος στις ακτές του Δήμου της Πρέβεζας είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και αποτελούν τεράστια προβολή για το Νομό  συνολικά και ειδικώτερα για τον Δήμο της Πρέβεζας.
Πέραν όμως  από το  στοιχείο της προβολής ,υπάρχει και η αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς για τους επισκέπτες αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής.
Αξίζουν συγχαρητήρια στόν Δήμο της Πρέβεζας,  στο Λιμεναρχείο καθώς και στην Ιόνια Ναυαγοσωστική Σχολή που  συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε  να αποσπάσουμε μόνο θετικά σχόλια από τους λουόμενους και το σημαντικότερο να μην  σημειωθεί κανένας πνιγμός στην ζώνη ευθύνης τους.
Τέτοια εικόνα  έχει ανάγκη κάθε  οργανωμένη παραλία και πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου , το επόμενο καλοκαίρι όχι μόνο να διατηρήσουμε τις 5 αλλά να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες.
Ο στόχος αυτός σε  συνάρτηση με τις καθαρές ακτές  θα συμβάλλει ώστε ο τουριστικός πήχυς να ανέβει και ψηλά και η τουριστική συνείδηση ακόμα ψηλότερα".
            Για την Ενωση Ξενοδόχων Πρέβεζας

            Ο Πρόεδρος Πολύκαρπος Χαλκίδης

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη