allnews-epirus

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1) ΠΗΡΕ "Χ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 2) ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ 11ΑΔΑ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (photos) | onsports.gr

Διπλά κερδισμένος έφυγε το βράδυ απο την Τούμπα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Κατάφερε να πάρει το "χ" με 1-1 απο τον ΠΑΟΚ, αλλά θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη, γιατί πέρα απο το ότι προηγήθηκε στο σκόρ, έχασε και κάποοιες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα γκόλ. Αυτό δεν σημαίνει οτι, καλές ευκαιρίες δεν είχε και ο ΠΑΟΚ.
Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία για τον ΠΑΣ είναι οτι με την ομάδα των νεαρών παικτών που παρέταξε ο κ. Πετράκης, με τρεις μόνο από τους βασικούς παίκτες, απέδειξε οτι διαθέτει μια δεύτερη αξιόλογη ομάδα, μαχητική και αποτελεσματική και μονάδες που μπορούν επάξια σταδιακά να φορέσουν την φανέλλα στην βασική ομάδα. Απο την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε κομπλέ, αλλά οι παίκτες του έβρισκαν πάντα σε κάθε προσπάθειά τους, τους μαχητικούς νεαρούς "κυανόλευκους", που ούτε στιγμή δεν "παρέδωσαν τα όπλα".Αυτή η επιτυχία είναι μεγαλύτερη κι απο αυτή του τελικού αποτελέσματος και σκορπίζει αισιοδοξία στον ΠΑΣ.

Ισόπαλοι λοιπόν, 1-1 αναδείχτηκαν στην Τούμπα ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα αφήνοντας ανοιχτές διαφορές για την συνέχεια του θεσμού, με τον ΠΑΟΚ όμως να απομακρύνεται από την προοπτική της πρόκρισης αφού αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός που κέρδισε στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου.

Άτονος και άχρωμος μπήκε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και μολονότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε για 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε έναν ψυχωμένο αν και ελλιπή ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ όταν προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Ίλιτς μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και κεφαλιά πάσα του Γιάκου στον σκόρερ, που πλάσαρε από καλή θέση στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Γλύκου.

Παρά τις μεμονωμένες και σπασμωδικές ενέργειες των γηπεδούχων το ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ και τον ΠΑΟΚ να αγχώνεται με την έναρξη της επανάληψης. Η πίεση έγινε πάντως εντονότερη στην εστία του Γιαννιώτη και τελικά καρποφόρησε για τον ΠΑΟΚ στο 57΄, όταν σε γύρισμα του Τζανδάρη από αριστερά ο Τζιόλης με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-1.

Στο 79΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του Βίτορ έφτασε εύκολα στην αγκαλιά του γκολκίπερ των Ιωαννίνων. Στο 82΄ ο ΠΑΣ έχασε καλή ευκαιρία, όταν το πλασαριστό σουτ του Σαπαλίδη απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Γλύκος, ενώ το ίδιο έγινε για τον ΠΑΟΚ στο 86΄, όταν ο Αθανασιάδης από άριστη θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι με κεφαλιά.

Ο διαιτητής Δελφάκης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αθανασιάδη, Τζανδάρη, Γαρουφαλιά, Αυγενικού και Γιαννιώτη.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικάς (75΄ Παπαδόπουλος), Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Γκολάσα, Μάρτενς (46΄ Μάρτενς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.


ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (77΄ Χαρίσης), Ίλιτς (52΄ Μανιάς), Γιάκος (83΄ Μπέριος), Ηλιάδης, Σαπαλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΠΑΝΩΝΙΟΣ 1-1 
«Όρθιος» έμεινε στο Καραϊσκάκη ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας κι έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 13΄ με το απευθείας φάουλ του Φορτούνη, αλλά στο 24΄ ο Μητρόπουλος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής «έγραψε» το 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 87΄ με το Διαμαντάκο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46΄ Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (79΄ Βέργος), Φορτούνης, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν (56΄ Κασάμι), Διαμαντάκος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας (88΄ Παντίδος), Γκίνης, Χατζηισαϊας, Γιάννου (57΄ Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός (67΄ Μασούρας), Γκέζος

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. ΠΑΣ Γιάννινα 2 1-1-0 2-1 4
2. Απόλλων Καλαμαριάς 1 1-0-0 1-0 3
3. ΠΑΟΚ 2 0-1-1 1-2 1
4. Κέρκυρα 1 0-0-1 0-1 0
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Σε αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Φωστήρας-Παναχαϊκή 0-2
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-1
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς 30/10
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 30/10
ΟΦΗ-Ξάνθη 30/10
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής 1-2
Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0
5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών 3-0
Ατρόμητος-Πανθρακικός 1-1
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Εργοτέλης-Βέροια 0-2
Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 30/10
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Τύρναβος-Αιγινιακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-1
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 30/10

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη