allnews-epirus

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ


 

 «5 χρόνια Εγνατία Οδός: Οι επιδράσεις στην κοινωνία, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό», είναι το θέμα ενδιαφέρουσας συνεδριακής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στα Γιάννινα (Ξενοδοχείο  DuLac-ώρα 6.00μ.μ.) με την συμμετοχή επίλεκτων εισηγητών και εξειδικευμένων επιστημόνων.
Στόχος της συνεδριακής εκδήλωσης που θα έχει χαρακτήρα Διαπεριφερειακής Επιχειρηματικής Συνάντησης είναι η αποτίμηση της συμβολής του μεγάλου έργου της Εγνατίας Οδού, στην μετεξέλιξη της κοινωνίας και της οικονομίας της ευρύτερης περιοχής, ολόκληρης της Βορείου Ελλάδος και ειδικότερα της Ηπείρου.
Με την ευκαιρία αυτή θα γίνει αναφορά και σε γενικότερα ζητήματα υποδομών, όσο αφορά τις μεταφορές και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων σε ζωτικά παράλληλα έργα όπως η Ιόνια Οδός, ο σιδηρόδρομος, το λιμάνι Ηγουμενίτσας κλπ.
Η εκδήλωση θα τελεί υπό την αιγίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ενώ πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ και της ΠΕΔ Ηπείρου και με την ενεργό συμμετοχή της Εγνατίας Οδού ΑΕ.
Την πρωτοβουλία της οργάνωσης έχει το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής. Η εκδήλωση θα έχει την υποστήριξη τοπικών φορέων και την επικοινωνιακή κάλυψη γνωστών εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη