allnews-epirus

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ



Συνελήφθη, σήμερα  τα ξημερώματα στην παλαιά Εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων (στο ύψος του Παραποτάμου), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε 34χρονο μη νόμιμο αλλοδαπό, υπήκοο Τουρκίας. Επιπλέον, συνελήφθη και ο 34χρονος, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, ο 38χρονος διακινητής μετέφερε τον 34χρονο αλλοδαπό, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό του από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. 
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 34χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Βουλγαρικών Αρχών, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του διακινητή και το χρηματικό ποσό των (1150) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των  συλληφθέντων.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
 ------------------------------------------------------------------------------------------------
Συνελήφθη χθες το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις ιταλικές αρχές, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου στο σημείο εισόδου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 46χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, διότι, το 1997 στην πόλη Bergamo της Ιταλίας, ενήργησε ως συνεργός, παίζοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.
----------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ένας 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται  για πλαστογραφία.
Ειδικότερα, χθες νωρίς το πρωί, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, κατελήφθη ο 49χρονος από τους αστυνομικούς, να οδηγεί νταλίκα, ιδιοκτησίας του και να έχει τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, πάνω από τις κρατικές πινακίδες.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος κατείχε πέραν της γνήσιας άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και δύο πλαστές άδειες κυκλοφορίας του ίδιου οχήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη