ΙΤΑΛΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: "ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 98 ΕΠΙΒΑΤΕΣ"!!!=ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ


Ταυτοποιήθηκε και ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα, από το Λιμενικό Σώμα, ότι η σωρός του τρίτου Έλληνα που βρέθηκε στο πλοίο «Norman Atlantic» ανήκει στον Ζακυνθινό οδηγό βυτιοφόρου, Νικόλαο Παράσχη.

Ο άτυχος άνδρας από το χωριό Γερακαρία, 58 ετών και πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, έδωσε σημεία ζωής για τελευταία φορά το βράδυ του Σαββάτου, όταν ταξίδευε με το «Norman Atlantic» από την Πάτρα προς την Ανγκόνα, μεταφέροντας λάδι. Έκτοτε δεν επικοινώνησε με κανέναν και δυστυχώς οι φόβοι της οικογένειας επαληθεύτηκαν.

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 98 ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!
  
«Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχουν απογίνει ενενήντα οκτώ επιβάτες του Norman Atlantic» δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπάρι Τζιουζέππε Βόλπε.
Σύμφωνα με τον κ. Βόλπε, «τις τελευταίες ώρες έφτασαν στην Ελλάδα ογδόντα ναυαγοί με ένα ελικόπτερο και ένα εμπορικό πλοίο, αλλά δεν προκύπτει να υπάρχει κάποιο δεύτερο πλοίο, το οποίο να έχει επιβιβάσει διασωθέντες».
Ο εισαγγελέας του Μπάρι προέβη στις νέες αυτές δηλώσεις μετά την άφιξη στο Μπρίντιζι του ελικοπτεροφόρου «Σαν Τζόρτζιο», χθες βράδυ, το οποίο μετέφερε 216 διασωθέντες, και του πλοίου Jannette, το οποίο αγκυροβόλησε σήμερα το πρωί στον Τάραντα, με 38 ναυαγούς.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πλοίο Norman Atlantic έχει δεθεί σε ρυμουλκό, αλλά η κακοκαιρία δεν επιτρέπει την προσέγγισή του στην Κάτω Ιταλία. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θα ρυμουλκηθεί, τελικά, στο αλβανικό λιμάνι του Αυλώνα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη