allnews-epirus

ΑΠΟ ΤΟ 3' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 1-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ


Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Καλλονή επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στη Μυτιλήνη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων πέτυχε μόλις στο 3ο λεπτό ο Πετρόπουλος. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπέριος του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κυρίως στο πρώτο μέρος, έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο, δεν ήταν ουσιαστικός και γνώρισε την 2η σερί ήττα, μετά το 1-3 από τον Πανιώνιο στους «Ζωσιμάδες».
Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο παιχνίδι έκανε η Καλλονή. Αφού απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με το φάουλ του Τσαμπούρη που απόκρουσε δύσκολα ο Βελλίδης, στο 3΄, από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιορέντε, ο Πετρόπουλος νίκησε στον αέρα το Μανιά (ίσως να έκανε και φάουλ) και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.
Μετά το 15΄ ο ΠΑΣ ισορρόπησε και στο 16΄ απείλησε με την ισοφάριση, αλλά ο Ίλιτς αιφνιδιάστηκε από τη σέντρα που έγινε κι ενώ ήταν μόνος του με τον Χογκ δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 26΄, αρχικά με το Μανιά που νικήθηκε από τον Χογκ στο τετ-α-τετ που είχαν και στο... ριμπάουντ ο Ακόστα αστόχησε απελπιστικά σχεδόν σε άδεια εστία.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 41΄ το φοβερό σουτ του Μανιά έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χογκ. Ένα λεπτό νωρίτερα το δυνατό σουτ του Καλτσά έξω από την περιοχή εξουδετέρωσε με γροθιές ο Βελλίδης, στην πρώτη αξιόλογη φάση των παικτών του Βλάχου μετά το γκολ του Πετρόπουλου.
Το παιχνίδι... ξέφυγε στο δεύτερο μέρος. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν αρκετά εκνευρισμένοι, ιδιαίτερα τα πρώτα 10 λεπτά, διάστημα στο οποίο ο Καλογερόπουλος διέκοψε δύο τρεις φορές το ματς για να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές που τσακώνονταν μεταξύ τους.
Στο 59΄ ο ΠΑΣ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Ακόστα, ο οποίος αστόχησε από τη μικρή περιοχή. Όσο περνούσε η ώρα και οι φιλοξενούμενοι δεν έφταναν στην ισοφάριση, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα... μέτρα τους και στο 77΄ από το απευθείας κόρνερ του Τσαμπούρη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι Ηπειρώτες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπέριου με 2η κίτρινη κάρτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Χ.Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Ρόχας, Χουάνμα - Μπέριος
Κόκκινες: 90΄+2 Μπέριος (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:
ΚΑΛΛΟΝΗ (Β.Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Γιορέντε, Κριπιντίρης, Ρόχας (74΄ Μίνγκας), Καλτσάς, Πετρόπουλος (66΄ Μαρσέλο Αλβες), Μανούσος (85΄ Λεοζίνιο), Χουάνμα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Ίλιτς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Μανιάς, Τσάβες, Στρούνα (85΄ Αυγενικού), Τζημόπουλος, Ακόστα

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη