allnews-epirus

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός στην Φιλιππιάδα, για κατοχή λαθραίου καπνού και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή λαθραίου καπνού και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, από τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 24χρονο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε  καπνό, βάρους (300) γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας.

 Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, χθες  το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (3) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη