allnews-epirus

Απήγαγε και δολοφόνησε την γυναίκα του Κύπριος στην Αφρική


Σχεδίασε την απαγωγή και δολοφονία της γυναίκας του αλλά έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας. Συνελήφθη Κύπριος στην Αφρική για το στυγερό έγκλημα. Πως οργάνωσε τη δολοφονία της άτυχης Τζέιντ…
Η 28χρονη δασκάλα Τζέιντ Παναγιώτου, παντρεμένη με Κύπριο, τον Χριστόφορο Παναγιώτου, δολοφονήθηκε στο Πορτ Ελίζαμπεθ της Νοτίου Αφρικής στις 21 Απριλίου. Είχε πέσει θύμα απαγωγής από τρεις Αφρικανούς, οι οποίοι στη συνέχεια την δολοφόνησαν. Τα τοπικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η άτυχη κοπέλα είχε πέσει θύμα ληστείας. Τα δεδομένα όμωςτης υπόθεσης ανατράπηκαν, όταν ο ένας εκ των δραστών ομολόγησε και κατονόμασε τον Κύπριο σύζυγο της ως τον ηθικό αυτουργό και εγκέφαλο της στυγερής δολοφονίας της.
Η άτυχη Τζέιντ, απήχθη από τους τρεις Αφρικανούς έξω από το σπίτι της, οι οποίοι στη συνέχεια την μετέφεραν έξω από υποκατάστημα τράπεζας όπου λειτουργεί αυτόματη ταμειακή μηχανή. Αφού χρησιμοποίησαν την κάρτα της, αποσπώντας από τον λογαριασμό της 1.500 ραντ, περίπου 150 ευρώ, στη συνέχεια την δολοφόνησαν, πυροβολώντας την με πιστόλι. Ως εκ τούτου η τοπική αστυνομία αρχικά εκτιμούσε ότι η 28χρονη έπεσε θύμα ληστείας, κίνητρο το οποίο στην συνέχεια αποκλείστηκε.
Μετά την σύλληψη του ενός εκ των τριών Αφρικανών, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 28χρονου συζύγου της, αφού ο εκτελεστής, τον κατονόμασε ως το πρόσωπο που οργάνωσε το στυγερό έγκλημα.
Του την «έστησαν» του Κύπριου και πιάστηκε επ’ αυτοφώρω!
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Cyprus Times φίλοι της οικογένειας, η τοπική αστυνομία ήταν μελετημένη και την «έστησε» στον Κύπριο δράστη, ο οποίος πιάστηκε στην παγίδα.
Όπως ανέφερε στις αρχές ο 31χρονος Αφρικανός εκτελεστής, ο σύζυγος της δασκάλας τους πλήρωσε 80 χιλιάδες και για να την απαγάγουν και στην συνέχεια να την δολοφονήσουν.
Μετά από συνεννόηση με τις αρχές, ο 31χρονος επικοινώνησε με τον 28χρονο Κύπριο για να του ζήτησε άλλες 5 χιλιάδες προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην μιλήσει στην αστυνομία. Ακολούθησε συνάντηση μεταξύ του Αφρικανού και του Κύπριου για την παράδοση των χρημάτων, υπό το άγρυπνο βλέμμα φυσικά της αστυνομίας, που αμέσως μετά του πέρασε χειροπέδες.
Ο 28χρονος Κύπριος συνελήφθη στις 30 Απριλίου και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για να κατηγορηθεί για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής.
Ο επικήδειος λόγος του 31χρονου συζυγοκτόνου...
Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αφρικής, την περασμένη Τρίτη τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης άτυχης δασκάλας. Κατά τον επικήδειο λόγο του ο 28χρονος σύζυγος της ανέφερε ότι «αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που σε είχα δίπλα μου».
Για να συνεχίσει λέγοντας: «Ήσουν το αλάτι στη θάλασσα μου, τα αστέρια στον ουρανό μου και η άμμος στη γη μου. Ήσουν και θα είσαι πάντα όμορφη στα μάτια μου. Η ύπαρξη σου μου έκοβε την αναπνοή, πρόσφερες μια λάμψη σε όλους και σε όλα που ήταν γύρω σου.
CYPRUS TIMES

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη