ΔΗΛΩΣΕΙΣ Β. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ - Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Όπως επισημάναμε στη Βουλή, δυστυχώς καταλήξαμε στο «και πέντε» να έχουμε επιλογή ανάμεσα σε συμφωνία ή μη συμφωνία, που θα οδηγούσε στην απόλυτη καταστροφή.
Με την επιλογή της συμφωνίας, η Ελλάδα πήρε μία ανάσα, ώστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να προσπαθήσει να ξαναβρεί το βηματισμό της μέσα στην Ευρώπη".

ΔΗΛΩΣΗ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

«Η κυβέρνηση να κινηθεί γρήγορα, δεν έχει περιθώρια για άλλα λάθη. Αποφύγαμε το grexit, υπάρχει συνμφωνία που αξιολογούμε» ήταν το πρώτο σχόλιο, με twitter, της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, για την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής.
Σε νέο μήνυμά της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της συμφωνίας, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές σημείωσαν νίκη έναντι των ακραίων συντηρητικών κύκλων.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη