allnews-epirus

Μετα τα επεισόδια διαλύθηκε η συγκέντρωση του "ναι" στα Γιάννινα


Με ρίψη χημικών διαλύθηκε η συγκέντρωση των υποστηρικτών του «Ναι» στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, όπου σημειώθηκαν νωρίτερα επεισόδια, όταν ομάδες νεαρών πέταξαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό και προπηλάκισαν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.
  Πολλοί από τους συγκεντρωμένους συνεπλάκησαν με τους νεαρούς, οι οποίοι έσπασαν το περίπτερο που είχε στηθεί στο χώρο, ενώ ένας άνδρας των ΜΑΤ τραυματίστηκε στο πρόσωπο. 
Οι αστυνομικοί έκαναν μία προσαγωγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ
Την επίθεση σε βάρος του Περιφερειάρχη Ηπείρου,  καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ. επισημαίνοντας:. 
«Μια μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες του δημοψηφίσματος βίαιες ενέργειες σαν αυτές που έγιναν κύρια σε βάρος του Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη, είναι  απαράδεκτες και  καταδικαστέες. Τέτοιες πρακτικές αποπροσανατολίζουν και εμποδίζουν τους πολίτες να καθορίσουν τη στάση τους με καθαρή σκέψη και επιχειρήματα σε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που κρίνει το μέλλον τους», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Για μια ακόμη φορά καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν απέναντι και στα διχαστικά κηρύγματα και στις διχαστικές συμπεριφορές που υπονομεύουν τη δημοκρατική ομαλότητα. Με αποφασιστικότητα και χωρίς φόβο να προσέλθουν στις κάλπες. Να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και καταδίκης των μνημονίων  και των εκβιασμών, ψηφίζοντας μαζικά ΟΧΙ».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη