allnews-epirus

Η Κωνσταντίνα Σαραντάρη απο την Καμπή Άρτας 1η στην Ιατρική Ιωαννίνων

H Κωνσταντίνα Σαραντάρη, από την Καμπή Άρτας που αποφοίτησε από το Λύκειο Φιλιππιάδας, πέρασε πρώτη στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων, που ήταν και η πρώτη επιλογή της και δεύτερη πανελλαδικά.
 Η Κωνσταντίνα .αρίστευσε σε Μαθηματικά και Φυσική, εκεί που υστέρησαν αισθητά οι περισσότεροι συνυποψήφιοί της.
Φυσικά υψηλή ήταν η βαθμολογία της και στα άλλα μαθήματα, αφού συνολικά συγκέντρωσε 19.776 μόρια.
 Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι νιώθει δικαιωμένη για τους κόπους της. Όπως λέει, από μικρό παιδί αγαπούσε το διάβασμα και στην 1η Λυκείου έβαλε τον πήχη ψηλά και αποφάσισε πως θέλει να γίνει γιατρός. Η Κωνσταντίνα ζει στο χωριό Καμπή Άρτας και πήγαινε στο Λύκειο της Φιλιππιάδας. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια, ο πατέρας της έχει το καφενείο του χωριού και η μητέρα της εργάζεται σε εργοστάσιο.
«Διάβαζα πολύ από μικρή, όχι μόνο στο Λύκειο. Φέτος πολύ περισσότερο. Σχολείο, σπίτι, διάβασμα. Αυτή ήταν η μέρα μου. Μετά τα Χριστούγεννα κοιμόμουν στις 3.00 τα ξημερώματα», λέει και προσθέτει πως το πρόγραμμα της ήταν πολύ κουραστικό.
Στα μαθηματικά και τη φυσική, τα μαθήματα που έγιναν το «Βατερλώ» των συνυποψήφιων της, η ίδια αρίστευσε -πήρε 20. Η επιτυχία της Κωνσταντίνας, γέμισε χαρά την οικογένεια της, που βλέπει να ανταμείβονται οι κόποι της.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη