Τραυματισμός κυβερνήτη σκάφους του λιμενικού στη Μυτιλήνηαπό τον προπέλα του σκάφους

   

Κυβερνήτης φουσκωτού σκάφους του λιμενικού τραυματίστηκε σοβαρά από την προπέλα, όταν κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα και προσπάθησε να επιβιβασθεί ξανά σε αυτό.
Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού σώματος, το ατυχές περαστικό σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες έξω από το λιμάνι Παναγιούδα της Μυτιλήνης.
Το σκάφος που έμεινε ακυβέρνητο κατά την πτώση του κυβερνήτη στη θάλασσα άρχισε να πραγματοποιεί κυκλικές στροφές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Ο κυβερνήτης μεταφέρθηκε άμεσα στο λιμάνι της Παναγιούδας και στη συνέχεια στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο της Μυτιλήνης προκειμένου υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Τραυματισμός κυβερνήτη πλωτού περιπολικού Λιμενικού Σώματος Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης

Απογευματινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου περιπολικού σκάφους Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης έξωθεν του λιμένα «ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ» Μυτιλήνης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο κυβερνήτης του σκάφους βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το εν λόγω σκάφος να μείνει ακυβέρνητο πραγματοποιώντας κυκλικές στροφές.
Κυβερνήτης έτερου περιπολικού σκάφους της οικείας Λιμενικής Αρχής που βρισκόταν στην περιοχή για εκτέλεση περιπολίας και προκειμένου αποφευχθεί η πρόκληση τυχόν ναυτικού ατυχήματος από το ακυβέρνητο σκάφος προσπάθησε ανεπιτυχώς να επιβιβασθεί σε αυτό με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον τραυματισμό του από την προπέλα του ακυβέρνητου περιπολικού σκάφους.
Ο κυβερνήτης μεταφέρθηκε άμεσα στο λιμένα «ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ» και εν συνεχεία στο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Για το συμβάν ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.

Εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη