allnews-epirus

Από το σημερινό αστυνομικό δελτίο συμβάντων στην Ήπειρο


Σύλληψη 36χρονου Αλβανού για κατοχή λαθραίου καπνού  

Συνελήφθη, χθες (12-03-2017) το μεσημέρι στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 36χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν καπνό, συνολικού βάρους (984) γραμμαρίων, χωρίς παραστατικά εισπρακτέων δασμών από Τελωνειακή Αρχή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

Συνελήφθη 66χρονος  στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, δύο λαθρομετανάστες

Συνελήφθη, χθες (12-03-2017) το μεσημέρι στη διασταύρωση Δελβινακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 66χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 66χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 20 και 19 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη