allnews-epirus

39χρονη νεκρή σε τροχαίο κοντά στην Αμφιλοχία


Tραγωδία στην άσφαλτο της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων.  Στο 122οχιλιόμετρο (10ο χιλιόμετρο του τμήματος Αμφιλοχίας – Άρτας)  μέσα στο χωριό Ανοιξιάτικο σημειώθηκε θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα μια 39χρονη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής.
Συγκεκριμένα,  στις 1:45 σήμερα τα ξημερώματα , Ι.Χ. όχημα κινούμενο με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία συγκρούστηκε με σφοδρότητα με νταλίκα  σταθμευμένη. Από τη σύγκρουση έχασε ακαριαία τη ζωή της η 39χρονη συνοδηγός ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ο 51χρονος Αλβανός σύζυγος της, οδηγός  του οχήματος. Ελαφρά τραυματίστηκε ο γιος τους.
Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας ενώ ο τραυματισμένος σύζυγος της  μεταφέρθηκε τραυματισμένος  αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 «Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ» , ανέφερε στο e-maistros.gr  αυτόπτης μάρτυρας που λίγα λεπτά πριν συνάντησε το μοιραίο ΙΧΕ στο Μακρυνόρος «γλίτωσα από θαύμα, τα λάστιχα σφύριζαν και το αυτοκίνητο ερχόταν καταπάνω μου, νόμισα ότι δε θα γλιτώσω».
 «Εκείνη την ώρα περνούσα πεζός μπροστά από το φορτηγό και βλέπω το αυτοκίνητο να έρχεται πάνω μου με ταχύτητα, μόλις που πρόλαβα και τραβήχτηκα», αναφέρει ο οδηγός της νταλίκας.
Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας που ήδη έχει σχηματίσει δικογραφίες σε βάρος τόσο του οδηγόυ του οχήματος όσο και του οδηγού της σταθμευμένης νταλίκας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη