allnews-epirus

Όταν κάποιοι ασυνείδητοι ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής, η παραδειγματική τιμωρία είναι αναγκαία...



Ήταν ένα πανέμορφο και πανύψηλο έλατο στην αυλή σπιτιού στην οδό Σελλών, που ταίριαζε υπέροχα και με το δασύλλιο της πόλης που είναι σε απόσταση αναπνοής. Άγνωστο γιατί, ο ιδιοκτήτης του παλιού σπιτιού, το έκοψε. Ενώ θα έπρεπε να το απομακρύνει, βρήκε την... εύκολη λύση.Όλα τα κλαδιά, τα μετέφερε και τα τοποθέτησε δίπλα στους κάδους στην Μ. Αλεξάνδρου με την την αρχή της οδού Σελλών.

Σχηματίστηκε εκεί ένα "βουνό" απο κλαδιά, το πεζοδρόμιο έκλεισε και μαζί με τους κάδους που υπάρχουν, κλείνουν εντελώς την διέλευση των πολιτών, που είναι υποχρεωμένοι να κατεβαίνουν στην λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, για περάσουν απο το σημείο. Ανάμεσά τους ηλικιωμένοι, παιδιά, κ.λ.π.

Και να σκεφθεί κανένας οτι ο ιδιοκτήτης του δένδρου, θα έπρεπε πρώτος να δώσει το καλό παράδειγμα, αφού έχει σχέση με την τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Ζίτσας.
Τώρα τι θα γίνει? Το πεζοδρόμιο πρέπει να αδειάσει άμεσα...Θα το αναλάβει ο Δήμος επιβάλλοντας και το σχετικό πρόστιμο μαζί με τα έξοδα μεταφοράς στον παρανομούντα, ή ο ίδιος ο ιδιώτης ? Οτι και να γίνει, αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει τάχιστα...

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη