allnews-epirus

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Συνελήφθη, χθες (06-04-2018) το μεσημέρι στο 8οχιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου με ενσωματωμένη γεμιστήρα που έφερε επτά αβολίδοτα φυσίγγια.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
-----------------------------------------------
Συνελήφθη, χθες (06-04-2018) το μεσημέρι στο  Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και λαθρεμπορίας.
----------------------------------------------
Συνελήφθη, χθες (06-04-2018) το απόγευμα στο  Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για αρπαγή ανηλίκων.






Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη