allnews-epirus

Το προσφυγικό-μεταναστευτικό στο επίκεντρο διήμερης επίσκεψης στην Ήπειρο του γ.γ. Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών


Σύσκεψη για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ηγουμενίτσα έχει από το πρωί, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης, σε Δομές Φιλοξενίας στην Πρέβεζα, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η παραμονή προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή και η ομαλή λειτουργία του λιμένος Ηγουμενίτσας.

Χθες ο κ. Φιλιππάκος, επισκέφτηκε τις Δομές Φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα, στην Αγία Ελένη και την ανοικτή δομή φιλοξενίας Κατσικά και πραγματοποίησε συνάντηση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου με τους συνδικαλιστές και το προσωπικό. Ο γενικός γραμματέας επισκέφτηκε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί σε Δομές στα Δολιανά και στην Κόνιτσα. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του γενικού γραμματέα, για τον συντονισμό των δράσεων που αφορούν το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη