allnews-epirus

Ανακοινώθηκαν και οι πτήσεις του ΟΣΛΟ για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων



Επίσημα απο χθες στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της Apollo αναρτήθηκαν και οι πτήσεις το 2019 από το Οσλο προς το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Τις πτήσεις αναλαμβάνει τρίτη εταιρεία μετά απο εκείνες της SAS (Στοκχόλμη και Γκετεμποργκ), Atlantic Airways (Kοπεγχάγη). Από το Όσλο τις πτήσεις θα εκτελεί η αεροπορική εταιρεία Widerøe με τα νέα αεροσκάφη Embraer 190-E2 των 114 θέσεων.


Η Flyveselskap AS της Widerøe , που εμπορεύεται ως Widerøe , είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στις σκανδιναβικές χώρες με στόλο  43 αεροσκαφών  και εξυπηρετεί 41 εσωτερικούς και 6 διεθνείς προορισμούς . Η Widerøe έχει κύκλο εργασιών 2,9 δισ. Ευρώ. μεταφέρει 2.93 εκατομμύρια ετήσιους επιβάτες. έχει 3.000 υπαλλήλους και εκτελεί 450 απογειώσεις και προσγειώσεις κάθε μέρα.


Οι πτήσεις απο το Όσλο προς τα Γιάννινα, θα γίνονται κάθε Δευτέρα, σε αντίθεση με τους άλλους προορισμούς που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα και θα γίνονται κάθε Παρασκευή.

Επίσης σε αντίθεση με τις άλλες πτήσεις που θα εκτελούνται μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου, του Οσλο θα ξεκινήσουν 17 Ιουνίου και θα σταματήσουν 5 Αυγούστου.
 Προφανώς είναι ένας νέος προορισμός της Apollo και ανάλογα με την επιβατική κίνηση, θα επεκτείνει τα δρομολόγια και μετά τις ημερομηνίες αυτές, κάνοντας νέους σχεδιασμούς τους ερχόμενους μήνες.
-Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Apollo θα ανακοινώσει και τις πτήσεις του Ελσίνκι και ενδεχόμενα απο άλλους προορισμούς.

Γ.ΚΥΡ.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη