allnews-epirus

Η DAT ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΛΟΥΝΤ ΔΑΝΙΑΣ



Η Δανέζικη αεροπορική εταιρεία Danish Air Transport.(DAT) που το 2017 έκανε καλό ποδαρικό με την πρώτη πτήση τσάρτερ, επιστρέφει το 2019 στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, με ένα νέο δρομολόγιο, που σήμερα ανήρτησε η Apollo στο επίσημο πρόγραμμά της για τη νέα χρονιά. Μάλιστα πρόκειται για ένα νέο απρόβλεπτο προορισμό, κάτι που αποδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον για πτήσεις προς το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Από 3 Ιουνίου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου, συνδέονται αεροπορικά το διεθνές αεροδρόμιο Μπιλούντ ( Billund) της Δανίας κάθε Δευτέρα (όπως και το Όσλο) με αεροσκάφη Αιρμπάς -320 της DAT., με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Το αεροδρόμιο Billund αν και είναι κοντά στην ομώνυμη πόλη μόλις 7.000 κατοίκων, εξυπηρετεί όλη τη Νότια Δανία με περισσότερους απο 3 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο, συνδέοντας πολλά αεροδρόμια με πτήσεις σε όλη την Ευρώπη. Το αεροδρόμιο αυτό το κατασκεύασε ο μεγάλος όμιλος παιχνιδιών Lego το 1964 και στη συνέχεια έγινε δημόσιο με τεράστιες δυνατότητες. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αναμένονται και νέες πτήσεις απο το εξωτερικό για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων...
Γ.Κ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη