allnews-epirus

Εξιχνιάσεις διαρρήξεων σε Άρτα και Θεσπρωτία



Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στον Αετό Θεσπρωτίας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 28χρονος, την 30-08-2018, αφού παραβίασε παράθυρο μονοκατοικίας στον Αετό Θεσπρωτίας, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
----------------------------------------

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στους Αγίους Αναργύρους Άρτας.
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή, που έγινε μεσημεριανές ώρες της 17-05-2015 σε μονοκατοικία στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη