allnews-epirus

Πρώτο βραβείο για τον ΦΟΔΣΑ Ιωαννίνων στο Greek Green Awards 2019


Greek Green Awards 2019. 

Πρώτο βραβείο για τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ιωαννίνων για την εξαιρετική δουλειά και συμβολή του Φορέα στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων. 







Στην κατάμεστη αίθουσα απονομής βραβείων της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Verde Tec (15- 17 Φεβρουαρίου, MEC Παιανίας) του κορυφαίου θεσμού για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, με συμμετοχή υπουργών, εκπροσώπων των κομμάτων, του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχων από όλη την Ελλάδα και πλήθους εκθετών, o Σπύρος Κωνσταντόπουλος παρέλαβε το βραβείο ως Πρόεδρος του Φορέα, το οποίο του απένειμε ο βουλευτής περιφερείας Αττικής και π. υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας. 


Συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους συνεργάτες του ΦοΔΣΑ Ν. Ιωαννίνων.
Βραβείο και για το Δίκτυο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων για τη Διαδημοτική Συνεργασία Εθνικής Εμβέλειας, το οποίο παρ΄έλαβε ο κ. Κωνσταντόπουλος ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δικτύου ΦοΔΣΑ. Το βραβείο  απένειμε ο Δρ. Χημικός Μηχανικός  Αδαμάντιος Σκορδίλης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη