allnews-epirus

Καταγγελία "Ενότητας Πολιτών":Η δημοκρατία έχει ανάγκη την πολυφωνία, όχι τη «δημοσιογραφία» που προτρέπει σε φασιστικού τύπου μεθόδους



Η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» καταγγέλλει την αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική και εμπαθή συμπεριφορά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπούρχα.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος σε άρθρο του στην ιστοσελίδα που διατηρεί, pbnews.gr, με τίτλο «Η δημοτική αρχή που κατάντησε παράταξη διαμαρτυρίας…» κλιμακώνοντας την εμπαθή κριτική ενάντια στην παράταξη, τον επικεφαλής της και πρώην Δήμαρχο Θωμά Μπέγκας καθώς και στελέχη της, κατρακύλησε στο τελευταίο σκαλί της αντιδεοντολογικής δημοσιογραφικής συμπεριφοράς προτρέποντας σε πρακτικές που μόνο σε δημοκρατικές κοινωνίες δεν ταιριάζουν, αλλά παραπέμπουν σε φασιστικά καθεστώτα.
Παραθέτουμε το απόσπασμα αυτούσιο:
«Οι Θωμάς Μπέγκας και Θωμάς Γιωτίτσας ξεσήκωσαν μια πρωτοφανή διαμαρτυρία (αν στο δημοτικό συμβούλιο υπήρχε φρουρά… θα μπορούσε να είχε πετάξει άνετα με τις κλωτσιές, έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τον πρώην Δήμαρχο, καθώς δείχνει ανεπίτρεπτα απρεπή συμπεριφορά έναντι όλων των στελεχών της δημοτικής αρχής, σε κάθε συνεδρίαση)».
Στη δημοκρατία τα δημόσια πρόσωπα και ο λόγος τους κρίνονται από τους πολίτες και δεν προπηλακίζονται από φρουρούς…
Ζητάμε από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τους δημοκράτες πολίτες να καταδικάσουν τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» συμπεριφορές.
Η δημοκρατία έχει ανάγκη απ’ την πολυφωνία.
Έχει ανάγκη όμως και την προστασία των θεσμών κι αυτών που τους εκπροσωπούν και όχι τη «δημοσιογραφία» που προτρέπει σε φασιστικού τύπου μεθόδους.

  «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη