allnews-epirus

Αλώβητος και πολύ καλός, πέρασε με "Χ" ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπυ της ημέρας


Αλώβητος πέρασε και απο τον Απόλλωνα Σμύρνης ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντέρμπυ της ημέρας, αποσπώντας με άνεση το 0-0, ενώ με λίγη προσοχή θα μπορούσε να πετύχει και το γκόλ της νίκης.
 Ιδιαίτερα θετικό είναι οτι ο ΠΑΣ παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο, προσεκτικό παιχνίδι γνωρίζοντας και αποδεικνύοντας οτι γνωριζε τι είθελε στον αγωνιστικό χώρο απο τον κυρίως αντίπαλό του στην διεκδίκηση της επιστροφής στην S.L και οι παίκτες του σε όλες τις γραμμές, ήταν πολύ καλοί.
 Το "Χ" λοιπόν, διατηρεί τους 2 βαθμούς στην βαθμούς διαφορά στην βαθμολογία, με τον Απόλλωνα να προγείται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτε απολύτως, αφού βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος.
 Οι Γιαννιώτες όμως σήμερα απέδειξαν επιπλέον, οτι παρά κάποιες ελλείψεις ποδοσφαιριστών απο τραυματιμούς, έχει ικανούς αντικαταστάτες και κυρίως νέους σε ηλικία, δύο από τους οποίους δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ο κ. Γιαννίκης και η επιλογή του αυτή δεν διαψεύστηκε.
Νωρίς ο ΠΑΣ με τους Μπουκουβάλα και Παμλίδη δημιούργησαν στο 3' και το 10' αντίστοιχα επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Χουάντερσον, ενώ ο Απόλλων, μόλις στο 40΄ με τον Καραγκούνη είχαν την πρώτη ουσιαστική τους φάση.Στο 50' ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο  Κρίζμαν  από τα δεξιά έκανε παράλληλη πάσα στον Παμλίδη, που έκανε αδύναμο σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.Στο 2ο λεπτό της παράτασης  ο Βουό σημάδεψε με κεφαλιά το αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη και ο Ξύδας στο αμέσως επόμενο λεπτο  από καλή θέση δεξιά μέσα στην περιοχή, σούταρε και ο Χουάντερσον αποκρούει  σε κόρνερ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (61' Παυλίδης), Ιριτιέρ (71' Μπαστιανός), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (83' Βουό).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης (66' Λιάσος), Κάστρο, Καρτάλης (80' Ξυδάς), Λεό (61' Νάουμετς), Παμλίδης, Κριζμάν.



Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Πλατανιάς - Δόξα Δράμας 1-3
Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 3-1
ΑΕ Καραϊσκάκης – Χανιά 0-0
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Απόλλων Πόντου – Κέρκυρα 1-0
Παναχαϊκή – Λεβαδειακός 25/11
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες):
1. Απόλλων Σμύρνης 14
2. ΠΑΣ Γιάννενα 12
3. Πλατανιάς 10
4. Παναχαϊκή 9 -5αγ.
. Δόξα Δράμας 9
6. Χανιά 8
. Απόλλων Λάρισας 8
. ΑΕ Καραϊσκάκης 8
9. Λεβαδειακός 7 -5αγ.
. Εργοτέλης 7
11. Κέρκυρα -3
12. Απόλλων Πόντου -3
* Ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε με -6 βαθμούς και η Κέρκυρα με -3.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη