allnews-epirus

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΛΟΙ (!!!) ΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...



Συμπληρώνεται ο πρώτος χρόνος απο την ανάληψη των καθηκόντων της νέα Δημοτικής Αρχής και  λήγει και η περίοδος ανοχής (που συνήθως είναι 100 ημέρες), προκειμένου οι νέοι δημοτικοί "άρχοντες" να ενημερωθούν, να οργανωθούν, να ετοιμάσουν τον σχεδιασμό τους για την πόλη και φυσικά είναι κατάλληλη περίοδος για να τους επισημανθούν τα "στραβά κι ανάποδα" της πόλης, οι ελλείψεις κ.λ.π.
Γεγονός είναι οτι από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, αφέθηκαν πολλές "ανοικτές πληγές" στην πόλη, με ποικιλία αιτιών, και οι οποίες επιδεινώθηκαν και καθημερινά χειροτερεύουν...
Το All News Epirus ξεκινά από σήμερα την επισήμανση αυτών προβλημάτων, τα περισσότερα απο τα οποία είναι εμφανή "δια γυμνου οφθαλμού", αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι του Δήμου δεν τα εντοπίζουν, αν και καθημερινά περνούν ...δίπλα τους, πεζοί ή οδηγώντας το αυτοκίνητό τους.
Και ρωτάμε...Ποιός δεν έχει τους σκουριασμένους σηματοδότες σε όλη την πόλη, (σχεδόν στο σύνολό τους), σε πολλούς απο τους οποίους η οξείδωση έχει επεκταθεί επικίνδυνα και με ένα ισχυρό άνεμο μπορούν να καταρρεύσουν (λόγω μείωσης της αντοχής τους απο την σκουριά) και να πέφτουν πάνω στους ανύποπτους πεζούς ή οδηγούς (κυρίως οι κρεμαστοί)?

Όλοι οι σηματοδότες των Ιωαννίνων, δεν έχουν ΠΟΤΕ!!! συντηρηθεί από την εποχή της εγκατάστασής τους και οι περισσότεροι συμπληρώνουν δεκαετίες ζωής.

Δυστυχώς και σε αυτό τον τομέα, είναι αισθητή η απουσία της 3ης ΔΕΣΕ που είχε την αρμοδιότητα και ήταν συνεπής και στην συντήρηση των σηματοδοτών (όπως και οι διαγραμμίσεις των δρόμων)  εντός και εκτός πόλης. Ποτέ δυστυχώς δεν καλύφθηκε το κενό της 3ης ΔΕΣΕ και αποδεικνύεται οτι ανοήτως καταργήθηκε αυτή η σημαντική Υπηρεσία...
Στο θέμα των σκουριασμένων σηματοδοτών, πέρα απο την επικινδυνότητά τους, υπάρχει το επίσης σοβαρό αισθητικό πρόβλημα, ιδιαίτερα αρνητικό για την εικόνα της πόλης, γιατί πουθενά στην Ελλάδα δεν έχει καταγραφεί τέτοια εγκατάλειψή τους.


Εύλογο το ερώτημα...Δήμος ή Περιφέρεια (κυρίως ο πρώτος), είναι δύσκολο να προμηθευτεί την αναγκαία ποσότητα χρώματος και να συγκροτήσει συνεργεία συντήρησης των σηματοδοτών? Πόσο μάλλον όταν το κόστος αυτών των εργασιών είναι εξαιρετικά χαμηλό...
Θεωρούν εικόνα θετική για τους επισκέπτες ή τους συμπολίτες, τους σκουριασμένους σηματοδότες, γιατί έτσι αποδεικνύουν και την...παλαιότητά τους? 

φωτο: Όλοι οι σηματοδότες έξω απο την Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσιάζουν αυτή την εικόνα...

φωτο: Κοιτάξτε αυτό τον κρεμαστό σηματοδότη...Πόσο να αντέξει αφού η σκουριά συνεχώς τον αποδυναμώνει?

Συμπερασματικά, καλοί είναι οι... πανσέδες και τα χρυσάνθεμα που επιλεκτικά φυτεύονται απο τον Δήμο σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και σοβαρότερα ζητήματα ιδιαίτερα σοβαρά για την όλη ευπρεπή εικόνα της πόλης και οπωσδήποτε, ένα από αυτά είναι και οι σκουριασμένοι σηματοδότες εντός και εκτός πόλης...
Να αναμένουμε άμεση ανταπόκριση απο Δήμο και Περιφέρεια? Παρά τις επιφυλάξεις μας αισιοδοξούμε...Σε αναμονή λοιπόν.
Γ. ΚΥΡ



7 Σχόλια

  1. τις καλύτερες ευχές
    Για όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε ή χρειάζεστε ένα δάνειο
    Επικοινωνήστε μόνο με το ALAIN FESTOR
    Και δεν θα απογοητευτείτε.
    Με αυτόν τον υπέροχο άνδρα ALAIN FESTOR
    Έλαβα το ποσό του δανείου 35.000 €
    δεν ήταν εύκολο, αλλά θεέ μου
    Το όνομά μου είναι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ
    Είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις του.
    Είναι ο άνθρωπος του λόγου του
    Και σας ευχαριστώ πολύ για το Θεό που το βάζετε στο δρόμο μου.
    Θα τον ευχαριστώ πάντα για τα πάντα.
    Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.
    Για περισσότερες πληροφορίες
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση: giorgosbak89@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε απευθείας με τον δανειστή: alainfestor1955@gmail.com
    Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο
    Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τους αδελφούς σας, τους φίλους σας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τις καλύτερες ευχές
    Για όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε ή χρειάζεστε ένα δάνειο
    Επικοινωνήστε μόνο με το ALAIN FESTOR
    Και δεν θα απογοητευτείτε.
    Με αυτόν τον υπέροχο άνδρα ALAIN FESTOR
    Έλαβα το ποσό του δανείου 35.000 €
    δεν ήταν εύκολο, αλλά θεέ μου
    Το όνομά μου είναι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ
    Είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις του.
    Είναι ο άνθρωπος του λόγου του
    Και σας ευχαριστώ πολύ για το Θεό που το βάζετε στο δρόμο μου.
    Θα τον ευχαριστώ πάντα για τα πάντα.
    Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.
    Για περισσότερες πληροφορίες
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση: giorgosbak89@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε απευθείας με τον δανειστή: alainfestor1955@gmail.com
    Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο
    Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τους αδελφούς σας, τους φίλους σας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης λεία εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου χρήματα και δεν θα ακούσετε ξανά από αυτούς που το έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον εξοφλήσετε εγκαίρως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς ασφάλεια, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.

    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου.
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, παρακαλώ πες του. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας είμαι ο Ahmed Ali Akbari με το όνομα. Έχω δει σχόλια από άτομα που έχουν λάβει δάνειο στο παρελθόν από Πιστωτικά Ιδρύματα και κάνω αίτηση από αυτά και μετά από μερικές μέρες λαμβάνω 13.000 ευρώ στον λογαριασμό μου που ζήτησα. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα. Προτείνετε σε οποιονδήποτε χρειάζεται δάνειο να στείλει email στην εταιρεία { loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp: +393512114999

    Τώρα είμαι χαρούμενος που πήρα το δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σε όλους, ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμά μου. Είμαι εδώ για να δω πώς πήρα 17.500 ευρώ από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού, δεν τους εμπιστεύτηκα στην αρχή, δόξα τω Θεώ με βοήθησαν με το δάνειο που χρειαζόμουν. εάν χρειάζεστε δάνειο. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο. Στείλτε email {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή αριθμός whatsapp: +393512114999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη