allnews-epirus

Σουβλάκι με σαλμονέλλα εντόπισε ο ΕΦΕΤ στα Γιάννινα


O ΕΦΕΤ μετά από εξέταση δείγματος από το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπίστωσε παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. σε κατεψυγμένο παρασκεύασμα από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο, με την εμπορική ονομασία “ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ” με αριθμό Lot 06050 DQ1.2017, ημερομηνία παραγωγής 24/03/2020 και ημερομηνία λήξης 24/03/2021.
Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, προέβη σε δειγματοληψία από υποκατάστημα (The Mart) της εταιρείας ΜΑΡΤ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΑΕ στα Ιωάννινα.
Το προϊόν, παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Foodmaster ΑΕΒΕ.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη