allnews-epirus

Μυστήριο για το άλμα θανάτου 2 ατόμων απο πολυκατοικία στα Γιάννινα

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την πτώση και τον θάνατο ενός 52χρονου και μιας 43χρονης σήμερα το πρωί, απο τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Γυναικών Πίνδου στα Γιάννινα. 

Τους δύο εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας που ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν αμέσως τον θάνατο των δύο ατόμων και η Αστυνομία ξεκίνησε  την έρευνα για να διαλευκάνει την υπόθεση, αναζητώντας φυσικά τα αίτια που τους οδήγησαν στην μοιραία πτώση.

Απο τα πρώτα στοιχεία η αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, πλην της περίπτωσης ένα απο τα δύο θύματα να οδήγησε στην αναγκαστική πτώση του ενός και στη συνέχεια να ακολούθησε. Δηλαδή να πρόκειται για ένα έγκλημα και μια αυτοκτονία. Αν και η εκδοχή αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή, πιθανότερη εμφανίζεται η ταυτόχρονη αυτοκτονία με άλμα στο κενό, απο το μπαλκόνι του 4ου ορόφου, στον ακάλυπτο χώρο.

Τι τους οδήγησε σε αυτή τους την ενέργεια? Προς τον παρόν δεν έχουν βρεθεί τα αίτια, καί απαντήσεις ίσως δοθούν απο την ιατροδικαστική έρευνα.

Στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, η 43χρονη, είχε μετακομίσει προ λίγων μηνών και οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν γνώριζαν πολλές πληροφορίες γι αυτή. 

    Πάντως οι ένοικοι της πολυκατοικίας, δεν αντιλήφθηκαν την μοιραία πτώση των δύο ατόμων και υπολογίζεται οτι αυτή έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία επισημαίνει:

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων σχετικά με το θάνατο δύο ημεδαπών (43χρονης γυναίκας και 52χρονου άνδρα) ύστερα από πτώση τους από όροφο πολυκατοικίας στην πόλη των Ιωαννίνων, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα (24-01-2021) το πρωί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη