allnews-epirus

Έφυγε απο την ζωή ο ΓΙΑΤΡΟΣ Νίκος Ακριτίδης

Έφυγε σε ηλικία 74 ετών, ο ΓΙΑΤΡΟΣ Νίκος Ακριτίδης ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ που έβαλε την δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στην Ιατρική και μαζί με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους του, έβαλε κι αυτός τις ισχυρές βάσεις στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, απο την εποχή ακόμη που λειτουργούσε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Από το ΠΓΝΙ αποχώρησε μετά από χρόνια και συνέχισε την προσφορά του στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου συνέχισε να προσφέρει τις Υπηρεσίες του απο την θέση του Δ/ντη του Παθολογικού Τμήματος. 

Κοντά στον άνθρωπο που είχε την ανάγκη του, απο την πρώτη μέρα που φόρεσε την ιατρική μπλούζα ο Νίκος Ακριτίδης, πρόσφερε απλόχερα την βοήθειά του, υπηρετώντας πιστά την Ιατρική, χωρίς ίχνος παρέκκλισης από τον Όρκο του Ιπποκράτη.

Ο Νίκος Ακριτίδης νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ μετά απο σοβαρή ξαφνική ασθένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Μυρσίνη Γρεβενών.

Καλό σου ταξίδι ΓΙΑΤΡΕ. Η Ήπειρος σε ευχαριστεί για την προσφορά σου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου...

-----------------------------------------------------

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ Ν. ΑΚΡΙΤΙΔΗ

Στη μνήμη του Γιατρού Νίκου Ακριτίδη.

Η ιατρική κοινότητα της πόλης των Ιωαννίνων με θλίψη πληροφορήθηκε την απώλεια του Γιατρού, δασκάλου, μέντορα και Ανθρώπου Νίκου Ακριτίδη.

Ο Νίκος Ακριτίδης έδωσε όλη του τη ζωή και την ενέργεια στην υπηρεσία του πάσχοντος ανθρώπου. Υποδειγματικά αναζητούσε τα αίτια της νόσησης και τις θεραπευτικές λύσεις με περισσή πραότητα και άσβεστο ενθουσιασμό.

Μεγάλωσαν μαζί του γενιές γιατρών στην πόλη μας. «Μεγάλωσαν» με το παράδειγμά του γιατροί στην κοινότητα, στο Νοσοκομείο και στο Πανεπιστήμιο.

Λάτρεψε τη Μεγάλη Μητέρα, την Εσωτερική Παθολογία, και συνομιλούσε με σεβασμό, αγάπη και διαρκή δίψα για μάθηση με τα παιδιά της,… τις Ειδικότητες.

Λαμπρό το αστέρι του για τον απλό άνθρωπο που ζητούσε τη βοήθειά του, αλλά και για κάθε συνάδελφο γιατρό όταν χρειαζόταν οδηγό και σύμβουλο για την ανακάλυψη της αλήθειας, της διάγνωσης.

Υποκλινόμαστε και τιμούμε το όνομα και τη μνήμη σου, Γιατρέ Νίκο Ακριτίδη.

Με σεβασμό,

Χαράλαμπος Μηλιώνης

Καθηγητής Παθολογίας

Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

------------------------------------------------------

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» 

 Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» εκφράζει την ειλικρινή θλίψη για την απώλεια του γιατρού Νικόλαου Ακριτίδη, ο οποίος διετέλεσε Δ/ντης του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου, επί είκοσι (20) συναπτά έτη, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του τόσο ως επιστήμων όσο και ως άνθρωπος, συνεργαζόμενος άψογα με το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ

-----------------------------------------------------


Μ. ΤΖΟΥΦΗ: ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ Ν. ΑΚΡΙΤΙΔΗ

Θρηνούμε την απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου και γιατρού, Διευθυντή Παθολογίας, Νίκου Ακριτίδη, που δίδαξε γενιές γιατρών με τις γνώσεις του, αλλά και με το ατομικό του παράδειγμα ήθους, προσφοράς και διαρκούς ανανέωσης, για την καλύτερη προσφορά υγειονομικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του!

Μερόπη Τζούφη,
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων,
Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδιατρικής Νευρολογίας

--------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Α. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ: 

«Σήμερα πενθούμε την απώλεια του Νίκου Ακριτίδη. Του ιατρού που συνέδεσε το όνομά του με την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Χατζηκώστα” Iωαννίνων. Του επιστήμονα που πρόσφερε ανιδιοτελώς υπηρεσίες αδιακρίτως προς κάθε πολίτη. Η συμβολή του στην οργάνωση και λειτουργία της Κλινικής είναι ανεκτίμητη για αυτό- αν και πέρασαν αρκετά χρόνια από τη συνταξιοδότησή του- μνημονεύεται μέχρι και τις ημέρες μας το όνομά του, η θητεία του, οι επιστημονικές του γνώσεις. Είμαστε ευγνώμονες και θα τον θυμόμαστε πάντα. Αιώνια του η μνήμη».

-------------------------------------------

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του ιατρού Νικολάου Ακριτίδη, ο οποίος υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την επιστήμη του με ήθος και υψηλή κατάρτιση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας με συνέπεια  και την κοινωνία με ευαισθησία, συνήλθε εκτάκτως και

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ

·          Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.

·          Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

·          Να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.

·          Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 

 Για το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων -Ο Πρόεδρος Δημήτριος Παπαγεωργίου


1 Σχόλια

  1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.

    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη