allnews-epirus

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γ. Αμυρά στα Γιάννινα


Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι μέσα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργου Αμυρά, αφού, προηγουμένως, παραβίασαν την πόρτα της εισόδου. Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Αμυρα βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Δωδώνης 5 στον 2ο όροφο. Όπως διαπιστώθηκε, έγινε διάρρηξη της εισόδου, αλλά και μικροφθορές στον χώρο του γραφείου. Τα συνθήματα και η υπογραφή των αγνώστων οδηγούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.


Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

“Ο Δήμος Ιωαννιτών καταδικάζει την επίθεση που έγινε στα γραφεία του βουλευτή και Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά.

Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με την Δημοκρατία. Πλήττουν τη Δημοκρατία.

Ο Δήμος εκφράζει την συμπαράστασή του στον βουλευτή του Νομού και πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να τύχουν καθολικής καταδίκης.

Είναι η ελάχιστη υποχρέωση…


ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΑΜΥΡΑ

«Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «αγωνιστές», αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες, διέρρηξαν το πολιτικό γραφείο μου στα Ιωάννινα, προκάλεσαν βανδαλισμούς και έγραψαν συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου σε ισόβια δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα.
Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις επιθέσεις των υποστηρικτών της τρομοκρατίας.
Το Κράτος Δικαίου δεν εκβιάζεται από όσους χρησιμοποιούν βία.
Σιγά μη φοβηθούμε τους τραμπούκους.

Υ.Γ.: Εκαναν ζημιές σε όλους τους χώρους του γραφείου και από το μίσος τους δεν γλίτωσαν ούτε τα λάστιχα του ποδηλάτου μου…»

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη