allnews-epirus

Ανοικτή ρήξη ΝΔ με τον ευαρωβουλευτή της Γιώργο Κύρτσο

Τον Γιώργο Κύρτσο άδειασε ανοιχτά πλέον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ εσχάτως να στηλιτεύει και τους «χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου στην υπόθεση του Κώστα Βαξεβάνη».

 «Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει εδώ και πάρα πολύ καιρό μια συγκεκριμένη τακτική και όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του», είπε αρχικά επιχειρώντας σε δεύτερο χρόνο να δείξει ότι για την κυβέρνηση δεν συνιστά μεγάλο ζήτημα.

«Ελάχιστη σημασία έχουνε μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα της χώρα και είναι πολύ καθαρές οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και ο τρόπος με τον οποίον ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας». Σε ερώτηση, δε, αν παραμένει ευρωβουλευτής της ΝΔ άφησε να εννοηθεί ότι ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα για την γαλάζια παράταξη.

Ο κ. Κύρτσος προ ημερών σε ανάρτησή του στο Twitter έγραφε: «Άστοχος ο χειρισμός από το Μαξίμου του θέματος με Βαξεβάνη, Παπαδάκου. Συμβάλουν άθελά τους στη διεθνή ηρωοποίηση δύο δημοσιογραφικών στελεχών του χώρου ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν-και έχασαν-την επικοινωνιακή, πολιτική μάχη για το σκάνδαλο της Novartis. Εκεί έπρεπε να σταματάει η υπόθεση».

Και για την πανδημία

Και για την πανδημία έκανε ανάρτηση προχθές ο κ.Κύρτσος, επισημαίνοντας: 

«Με 80 θανάτους το τελευταίο 24ωρο, είναι φανερό ότι η πολιτική που εφαρμόζεται δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και είναι ξεπερασμένη από τις εξελίξεις. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για να σπάσει η εξαιρετικά αρνητική δυναμική. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη