Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Έιντριαν Πέιν


 Τον θάνατο του Έιντριαν Πέιν σε ηλικία 31 ετών μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ. Ο Έιντριαν Πέιν μέτρησε δύο θητείες στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το 2018 και το 2019 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα Κύπελλο Ελλάδας με την πράσινη φανέλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Έιντριαν Πέιν πυροβολήθηκε εν ψυχρώ σε περιοχή του Ορλάντο τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) με τις τοπικές Αρχές να ανακοινώνουν πως ένας άνδρας δολοφονήθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα, χωρίς όμως να δίνουν στη δημοσιότητα το όνομά του. Οι έρευνες συνεχίζονται με τις Αρχές να έχουν ήδη στα χέρια τους τον ύποπτο για τη δολοφονία. 

Η είδηση του θανάτου του Έιντριαν Πέιν αρχικά έγινε γνωστή μέσα από "tweet" του πρώην NBAer Τζάρεντ Σάλιντζερ, ενώ λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος Κρις Σολάρι με έδρα το Ντιτρόιτ με δικό του "tweet" ανέφερε μετέδωσε επίσης τη θλιβερή είδηση. Η ιστοσελίδα "Detroit Free Press" ανέφερε εν συνεχεία πως έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος είχε γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 1991.   

Ο Πέιν φόρεσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς (2014-15), των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2015-17), των Ορλάντο Μάτζικ (2017-18) στο ΝΒΑ. 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η παγκόσμια, μπασκετική κοινωνία έχει συγκλονιστεί απ’ το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) στην είδηση του θανάτου του άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Έιντριαν Πέιν, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του, έπειτα από πυροβολισμό τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα πλέον το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως έχει συλληφθεί ο δράστης.

Πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανός είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο - Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Όραντζ Κάουντι:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη