allnews-epirus

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου


 Ο 33χρονος γιος του δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικού και πρώην δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου, εντοπίστηκε νεκρός στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του, με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Οπως όλα δείχνουν, ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής θα "ρίξει φως" στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

1 Σχόλια

  1. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ απεριόριστα τον Θεό που έβαλε το ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
    Αυτή η μεγάλη κυρία μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 18.000 €, και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα. Αυτή η κυρία μόλις με έσωσε από μπελάδες.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: nikitaraslef1978@gmail.com
    Ευχαριστώ

    Παρατήρηση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη