Εκδήλωση της ΕΜΔΥΔΑΣ σε Γιάννινα και Πρέβεζα για το Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό

 Η ΕΜΔΥΔΑΣ Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας καλεί τα μέλη της σε Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει στα Γιάννινα  για το Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό των Μηχανικών και στην Πρέβεζα σε έκτακτη Συνέλευση - Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό. 

Η Ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου  2022 το απόγευμα και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ – Τμήμα Ηπείρου (Αραβαντινού 6 – 8), στα Γιάννινα.

Ομιλητές θα είναι η  Στέλλα Βρακά, δικηγόρος και πρώην γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων με θέμα εισήγησης: «Οι όροι Ασφάλισης και Συνταξιοδότησης των Μηχανικών» καθώς και ο πρόεδρος της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ,  Δημήτρης Πετρόπουλος  με θέμα εισήγησης: «Πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την ασφάλιση των μηχανικών, Παραδείγματα Υπολογισμού Σύνταξης και Εφάπαξ».

 Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση

Στην  έκτακτη συνέλευση - εκδήλωση για το ασφαλιστικό την Παρασκευή 2/12/2022 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα «Θεοφάνειος» στην Πρέβεζα για τα μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ Η-Κ-Λ περιοχής Πρέβεζας και Λευκάδας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση για θεσμικά και οικονομικά θέματα του κλάδου μας

2. Ενημέρωση για ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά του κλάδου μας

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Δημήτρης Πετρόπουλος, πρόεδρος ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ

Στέλλα Βρακά, Δικηγόρος, πρώην γεν. γραμμ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη