allnews-epirus

Στο 26ο λεπτό, ¨ξεδοντιάστηκε¨ ο ΠΑΣ για το ΑΝΤΙΟ SL με την βοήθεια της απαράδεκτης διαιτησίας...


Δεν υπάρχει φίλαθλος σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, που να μη κάγχασε, για τον ξεδιάντροπο τρόπο με τον οποίο η διαιτητική ομάδα στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ, ¨ξεδόντιασε¨τον ΠΑΣ Γιάννινα απο το 26ο λεπτό του αγώνα, αφήνοντάς τον με 10 παίκτες, αποβάλλοντας έναν βασικό του παίκτη. 
Κι όλα αυτά σε έναν αγώνα-φωτιά για τον ΠΑΣ και μάλιστα σε μια φάση όπου και η κίτρινη κάρτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί υπερβολική, γιατί στον ίδιο αγώνα καταγράφηκαν τουλάχιστον άλλες έξι παρόμοιες περιπτώσεις, κάτι φυσιολογικό άλλωστε σε παρόμοιους αγώνες. 
Αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τον ΠΑΣ και όλα εξελίχθηκαν στην συνέχεια, όπως ακριβώς κατέληξαν. Αυτή είναι η ελληνική διαιτησία, αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο... 
Σε ότι αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτω απο αυτές τις συνθήκες, λέει ΑΝΤΙΟ SL και οι φίλαθλοι, ακόμη συζητούν για τα περίεργα αποτελέσματα των πλέι άουτ. 

Μέ βάση αυτά λοιπόν, φυσιολογικά ήλθε η μεγάλης έκτασης νίκη του ΟΦΗ με 4-0 επί του (ουσιαστικά καταδικασμένου σε υποβιβασμό) ΠΑΣ Γιάννινα  στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΣ που τελείωσε τον αγώνα με 10 λόγω της αποβολής του Εραμούσπε στο 26ο λεπτό, αποτέλεσε «σάκκο του μποξ» για την ομάδα του Ηρακλείου, που εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη ψυχολογίας και το κακό βράδυ των φιλοξενούμενων για να φτάσει στο «καρέ».

Στο 10ο λεπτό,  ο Μαρινάκης έδωσε ασίστ στον Ριέρα που άνοιξε το σκορ . 

Στο 22΄ ο Εραμούσπε είδε κίτρινη κάρτα για άσχημο μαρκάρισμα στον Ισέκα, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα το χρώμα της έγινε κόκκινο μετά από εξέταση του VAR, σε μια απόφαση του διαιτητή Πουλικίδη που ξεσήκωσε εντονότατες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας στο ημίχρονο.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Κοκκίνησε" και η ντροπή με το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Πουλικίδη

 Η αποβολή του Εραμούσπε στο 26ο λεπτό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα, που εξέδωσε ανακοίνωσε για τη διαιτησία του Πουλικίδη, αναφέροντας τα εξής:

 «"Κοκκίνησε" και η ντροπή με το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Πουλικίδη και των συνεργατών του. Με την βοήθεια του Αθανάσιου Τζήλου αποφάσισε να αφήσει με το έτσι θέλω τον ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτη λιγότερο σε ένα ματς στο οποίο κρινόταν μια κατηγορία. Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο παίζεται με τους δικούς τους κανόνες.».

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το έργο των γηπεδούχων έγινε πια ακόμα πιο εύκολο και στο 45΄+4 έφτασαν στο 2-0 με τον Μπάκου να νικά με  πλασέ τον Νάγκι μετά από  κάθετη πάσα του Τοράλ.

Στο 57΄ ο Τοράρινσον εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Ισέκα,έγραψε το 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του ο Ριέρα στο 85΄, από ασίστ του Φελίπε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Πουλικίδης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 69΄ Λαμπρόπουλος - 26΄ Εραμούσπε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόρια, Κόντε, Τσαούσης

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος (69΄ Λουκάο), Βούρος, Μαρινάκης (69΄ Θεοδοσουλάκης), Μεγιάδο (69΄ Μπάκιτς), Γκαγιέγος, Μπάκου (75΄ Φελίπε Λουίζ), Τοράλ (69΄ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Τσαούσης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Καραχάλιος (80΄ Λιάσος), Ριένστρα (46΄ Τζίνο), Ροζάλες (46΄ Ροσέρο), Τζίμας (46΄ Μετέ), Κόντε (70΄ Μπατίστ) 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη