Δύο αγώνες, δύο νίκες στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας με την σημερινή του εμφάνιση και την νίκη επί του Ηρακλή, την αισιοδοξία να κυριαρχεί στους φιλάθλους του, που έσπευσαν να γεμίσουν τις κερκίδες στο Ζωσιμάδες. Μάλιστα αν οι επιθετικοί του ήταν περισσότερο εύστοχοι, θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκόλ, αν και ο Ηρακλής απείλησε σοβαρά τον ΠΑΣ, μόνο σε δύο περιπτώσεις με δύο δοκάρια.
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι, με πολλές μονομαχίες των παικτών, που οδήγησαν και σε μικροτραυματισμούς, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τους παίκτες.

...Εκτελεστής του Ηρακλή ο Μάντζης, με δύο υπέροχα γκόλ στο 16’ και 65’. Στο πρώτο έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή που ξετίναξε τα δίχτυα και στο δεύτερο έκανε μια εντυπωσιακή κεφαλιά που επίσηςβρήκε δίχτυα.Ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43’ με σουτ του Τσιριγώτη.
Και τα δύο γκόλ, έγιναν δεκτά με ξέφρενο ενθουσιασμό απο τους φιλάθλους και τους παίκτες του ΠΑΣ.


Διαιτητής του αγώνα, ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους Βασίλειο Μάνο (Λάρισας), Παναγιώτη Σακκά (Θεσσαλίας). Τέταρτος διαιτητής ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης (Κέρκυρας). Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν: 23’ Αθανασίου Β., 30’ Μάντζης, 39’ Σόρια, 69’ Τζίνο, 88’ Μπεγκάλα
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πομς): Αθανασίου, Σόρια, Σομποτσίνσκι, Λούπας (95’ Δούμας), Μπακαδήμας, Τζίνο, Ρίντερ, Χάινριχ (87’ Λεό), Μάντζης (71’ Σέποβιτς), Μπεγκάλα, Αθανσασίου Β. (71’ Νικολιάς)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κυβρακίδης (86’ Καλουτσικίδης), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμάντης, Χάμοντ (78’ Χιμένεθ), Μπελμόντε (68’ Ντουκουρέ), Χριστοδουλόπουλος (68’ Μιράντα), Μπερτόγλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (86’ Κούστα)

